Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (146)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Áno - parádne červená záležitosť a s pribúdajúcou minutážou úroveň červenej stúpa....je mi jedno , že si pri sledovaní spomeniem na " FRONTIERS " - " INSIDE " a kopu iných " REDFLICKov "..na krajinu pôvodu je to zručne natočená mäsiarčina a je jasné , že celá tá snaha bola venovaná len a len fanúšikom... ak pridám krajinu pôvodu - tá 4ka tomu svedčí. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Z bytu osoby s vizáží Sadako před důchodem a ostrou jehlicí ve vlasech bych vzal s omluvným výrazem zpátečku už po pár sekundách. Jenže hrdinové filmu evidentně neviděli žádný duchařský horror. Matka spolu s pointou pro mě znamenaly hlavní plus tohoto jinak nepřekvapivého exploitationu západního střihu. Takže řeznická zástěra, ostré nástroje včetně motorovky, několik amputací, řvoucí hlavní postavy koupající se v malinovce a pár policejních trdel na patrole předurčených k porážce. A sem tam samozřejmě nějaká nelogičnost. Ale posledni půlhodinku má Macabre slušně gradovanou, nutno uznat. Být napínavější, zkrátit úvodní část a nekašlat na budování atmosféry, šlo by hovořit o schopné asijské konkurenci současným elitním evropským exploiťákům. 6-7/10 ()

Reklama

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že je to krvavé, naozaj veľmi krvavé a brutálne, tvorcovia poznajú isté hranice a chápu, že oveľa účinnejší, ako otrocká popisnosť a podrobné zobrazenie násilia, je náznak a vnuknutie. Hoci postavy v príbehu nemali osobitne prepracovanú mytológiu, obsahovali určite niečo tajomné. Evidentné to bolo až vtedy, keď sa objavili na fotografiách z konca 19. storočia. Najviac rušivo však vyzerala Darah - matka podivnej rodiny. Trochu pripomínala azijského ducha - divokú čiernovlásku s vypúlenými očami, ktorá lozí po stene. Ona však stála pevne na zemi a to bolo na nej najstrašnejšie. Mala v sebe čosi neživotné, nepozemské a nadprirodzené. Zaujímavý film. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci nového výborného Ratu Ilmu Hitam vyměnili černou magii za rodinku ujetých psychopatů, kteří doma krájejí unesené turisty jak v Teleshoppingu a řežba je to slušná. V celém filmu je nadměrný dostatek střev, mozků a krve, ale zato obrovský nedostatek logiky, a to ne ani nějaké intelektuální, ale nedostatek základní logiky. Když tam hold chlápek běhá a na dotyk láme ruce a nohy (ano, doslova se někoho jednou rukou dotkne a zlomí mu holeň???????), tak to není úplně něco, co by diváka nutilo film sledovat. Tohle bohužel nestačí ani v nejmenším a bez základní scénaristické kostry to ani gore nezachrání. Odpad, ale snaha se cení. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Asijské horory někdy není lehké přijmout, ale když je přijmete, tak se vším všudy, i s pomalinkým rozjezdem, kdy přejete 'adrenalin' všem zúčastněným, jen aby se už něco začalo dít... a pak je najednou toho adrenalinu až moc, ale máte, co jste chtěli. Každopádně se tu snoubí dvě základní pravidla- nebrat stopaře + nechodit na návštěvu k cizím lidem, dokud se nepřesvědčíte, co přesně mají rádi k večeři. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)
  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)

Reklama

Reklama