Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ben a Kelly sa nasťahujú do domu Kellynych rodičov. Od prvého dňa sa v dome odohrávajú zvláštne veci. Všetko však má svoje dôvody. Ben sa totižto pred pár mesiacmi zúčastnil experimentu vyvolávania paranormálnych entit. Ducha sa na podiv podarilo vyvolať. Z jeho vrátením medzi "svojich" si však nikto zo zúčastnených vrásky nerobil. Ten im je teraz v pätách a chce sa ich zmocniť. Krásna kamera, krásny mladý pár. Pekný dom. Pekné prostredie naokolo. Pár slušných scén. BODKA. Jediné ozaj hororové sú v tomto filme dialógy. TV Lokál je oproti tomuto poviedka od Shakespeara. Hra so svetielkami, trasľavá kamera, mastné fľaky na kuchynskej linke, plieseň na stene či zhnitá podlaha je už dnes ozaj veľmi málo. Nebudem, ale tento horor zahrabávať pod zem. Nezaslúži si to. Úroveň je niekde medzi 2-3 hviezdičkami. Ja sa prikláňam k dvom. Monológ hlavnej postavy na "vysvetlenie" pointy príbehu v úplnom závere ma dosť negatívne prekvapil. Toto nebolo najšťastnejšie riešenie .. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

No tak tohle se zrovna dvakrát nepovedlo. Prostě nefunguje vzít jednu vedlejší postavu z hitu (Greene) přidat k ní hezounka ze seriálu co zrovna letí (Stan) a jako vedlejší postavu jim přidat herce z úspěšné série (Felton). Bohužel nic zajímavého nepřichází, s hororem to má nejvíc spojitostí asi v okamžiku kdy tam Ashley pobíhá spoře oděná. U toho alespoň všichni víme, že to k žánru patří. Lekačka, atmosféra, strašení - to nějak zapomněl tvůrce přidat. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Nesympatická snaha tvůrců o oživení chcípajícího žánru duchařského hororu přidáním více skřípání, bouchání dveřmi, divných zvuků a ječení vystrašených kikin, aniž by pořádně vytasili ducha, mi kdoví proč připomněla silný příběh s poučením o dvou koktavých kovářích vyrábějících lopaty: "Ttty, popopořád děláme jjjen ssssamé lolololopaty, ppppojďme taky uuudělat něco jjjjjiného! Sssuper, ale ccco? Ttttřeba momomotyku? A vvvvíš, jjjjak se tatataková momomomotyka dělá? Jo, tttty budeš bobobouchat jako na lolololopatu a aaaaaž řeknu ddddddost, tak bububude momomomotyka! Dedededem na to! Buch, buch, buch buch.... dododododododo.... do piče, zase lolololopata!" ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Film tak zbytečný až hrůza. Jsou na to dva a ani jeden z herecké dvojice nedokáže film alespoň trochu utáhnout. Příběh je na úrovni odmítnutého filmu ve velkých studiích, scénář je poskládaný z vytrhnutých stránek hororů posledních třicet let a navrh jsou postavy zajímavé jako čaj o páté s anglickou královnou. Věřím, že i ta královna by byla zábavnější:)) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celé to pôsobí ako blbý vtip. Ako výsmech divákovmu IQ, pričom si zrejme tvorcovia mysleli, že nám zábery na šťavnatý zadok tvajlajťáckej slečny Green zatemnia myseľ a úsudok. CHYBA! Už neraz som kritizoval horory za to, že proste horormi niesu a že sa sústreďujú na niečo, čo diváka nudí a odrádza jeho sústredenie. Rozpočet to malo bohatý na to, že by nám všetci zúčastnení umelci predviedli viac, OVEĽA VIAC! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Film sa stal kasovým prepadákom a kritici ho citovali ako jeden z najhorších filmov roku 2012. (Arsenal83)
  • Hoci sa medzi týmto filmom a japonským hororom Kairo (2001) objavili podobnosti, tento film oficiálne nie je remakom tohto filmu, akékoľvek podobnosti boli čisto náhodné. (Arsenal83)
  • Tento film bol v skutočnosti natočený a dokončený v roku 2010, ale vydanie bolo odložené o viac ako dva roky po tom, čo Warner Bros. ukončilo svoj vzťah s produkčnou spoločnosťou Dark Castle Entertainment, než nakoniec film vydalo v auguste 2012. Film však nedostal takmer žiadnu propagáciu. (Arsenal83)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama