Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Film samotný rozhodně žádným zejvením není. Je to slabší duchařský film, natočený za levný peníz. Ničím nevyniká, nikde nepřekvapí. Jediná (opravdu nečekaná) lekačka se odehraje před domem sousedů. Zkrátka horor, u kterého se nikdo nebojí, ale skoro každý se nudí. A. Greene je sice velmi hezká (možná jediný důvod, proč film dosledovat do konce), ale to samozřejmě nestačí. Ještě že je film tak krátký. Stejně jsem se už po 20 minutách díval na hodinky a toužebně očekával konec. ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože! Celou dobu jsem se tak bál. Furt jsem byl napjatý z té zápletky, ve které se skoro nic neděje. A ty lekačky, třeba herecké výkony. Ale to nejhrůznější bylo když Kelly polapila peřina! Naštěstí jí polonahý Ben z peřiny dostal a ona přežila! Myslím že dnes neusnu a jestli ještě někdy usnu určitě budu spát bez peřiny aby mě nezabila! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hloupý a zbytečný pokus o duchařský film s mimořádně nesympatickými dvěma hlavními herci a "strašidelný" asi jako Paranormal Activity - skvrny na dřezu, popraskané linoleum a zauzlované košile, hmmm... Postupně pak sice přibývá akce, ale paradoxně přibývá i nudy, těch osmdesát minut se mi zdálo nekonečných. Jediné, čím mě tahle sterilní a vyumělkovaná (asi jako hlavní "herečka") blbost upoutala, byly exteriéry z kalifornského satelitního městečka na okraji pouště mezi křižovatkami dálnic a elektrického vedení - vskutku působivě depresivní životní prostředí. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie je prehnane desivý, ako taký, ale postupuje vpred rýchlym tempom a nechá vás premýšľať, čo sa presne deje. Film nám poskytuje to správne množstvo napätia, vzrušenia a strašidelných javov, aby bol stále zaujímavý. A keď sa ukázalo, že ide o poltergeistický fenomén, tak to bolo pre mňa ešte zaujímavejšie. 6/10 ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak nadějný obsah jsem dlouho neviděla. A nebyla bych to já, kdybych se nechtěla zase trošku bát a zapomenout na své všední starosti. Docela jsem se ovšem divila, když nestrašidelnější pasáž byla skoro až ke konci, když postava Kelly zůstala sama v domě s tou bytostí. Zase jsem zůstala u konce tak trochu nevěřícně koukat... Asi nemám v poslední době štěstí na dobré filmy.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Tento film bol v skutočnosti natočený a dokončený v roku 2010, ale vydanie bolo odložené o viac ako dva roky po tom, čo Warner Bros. ukončilo svoj vzťah s produkčnou spoločnosťou Dark Castle Entertainment, než nakoniec film vydalo v auguste 2012. Film však nedostal takmer žiadnu propagáciu. (Arsenal83)
  • Tzv. "The Charles Experiment", ktorý sa spomína na začiatku filmu, počas ktorého sa skupina výskumníkov snažila nadviazať kontakt so záhrobím, bol inšpirovaný skutočným experimentom z roku 1972 aký niesol názov "Philip experiment". Počas seansy výskumníci zaznamenali výjavy ako napr. vibrácie, nevysvetliteľné zvuky, či pohyby, ale žiadny nebol potvrdený priamymi dôkazmi. Vedúci experimentu Dr. Joel Whitton dospel k záveru, že pocity účastníkov experimentu boli vytvorené ich podvedomím a vsugerovaním. (AxelWers)
  • Hoci sa medzi týmto filmom a japonským hororom Kairo (2001) objavili podobnosti, tento film oficiálne nie je remakom tohto filmu, akékoľvek podobnosti boli čisto náhodné. (Arsenal83)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama