Reklama

Reklama

No moriré sola

  • angličtina I'll Never Die Alone

Obsahy(1)

Čtveřice mladých dívek jede po delší době z vysokoškolských kolejí domů. Po cestě narazí na brutálně ubitou dívku. Odvezou ji na nejbližší policejní stanici ve městečku Trinidad. Po pár hodinách výslechu se vydávají opět na cestu a za chvíli zjistí, že je sleduje auto, které viděli nedaleko nebohé dívky. Začíná tuhý boj o přežití a zachování si alespoň špetky lidské důstojnosti. (Chatterer)

(více)

Recenze (79)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bola to docela sranda.Pri takýchto filmoch sa nemá riešiť logika-tak neriešim,Herecké prejavy boli katastrofálne-neriešim,totálne odpozeraný a nezaujímavý príbeh-neriešim.Keby som k všetkému v tomto filme pristupoval nerieš,tak filmu by som musel napáliť 5* no ale že mám zdravý rozum tak to riešiť musím.Ani neviem či som videl vo filme viac početné znásilnenie a práve v tom film u mňa vzbudil záujem.Je brutálny,je krutý ale hlavne je sprosto naivný.Príbeh je fádny,jednoduchý a totálne bez originality.Buchot srdca pri znásilneniach bol veľmi mrazivý.Ale film je točený nudnou formou,keby bol svižnejší určite by mu to pomohlo.Film dopláca na nezáživnosť a je celý ako sa hovorí bez gúľ.Tak Bogliano ma ešte nepresvedčil o jeho režijných kvalitách a dúfam že ten ďalší film od neho už áno. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Podobné rape & revenge a exploitation brutality se v poslední době začínají objevovat jako houby po dešti, co ale tento snímek staví na poněkud odlišnou kolej je jeho bizarní plynutí. Až neúnosně dlouhé pomalé a tiché scény, včetně těch kde je vyobrazeno to nejbrutálnější násilí na nebohých holčinách diváka tlačí až na samý práh žaludeční nevolnosti. Toto dělá ze snímku velmi obskurní a obtížně stravitelný horor-thriller, který se jen tak nevidí. Ne každý tohle rozdýchá. Sledovat raději o samotě. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

No moriré sola je z mého pohledu průměrná pocta klasikům "rape and revenge" ze sedmdesátých let (zejména I Spit on Your Grave), ale nic víc... Nemůžu si pomoct, ale nepřijde mi, že by tvůrci oproti starším a kvalitnějším kouskům nějak moc přitvrdili, navíc mi roztřepaná kamera a celkově amatérský look docela vadil... V rámci subžánru "rape and revenge" pro mě The Last House on the Left (1972) zůstal opět nepřekonán... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl ultra nářez.Vše zde opět pěkně popsal Flipnic.Prostě masakr.Vše klapalo jak má.Výborná kamera,perfektní hraní hlavních mučednic,drsný gore scény.No prostě celkovej vizuál filmu.Fakt to působí hodně realisticky a špinavě.Totální bezmoc.A abych nezapoměl tak co se mi hodně líbilo,bylo to,že skoro nebyl slyšet řev mučených děvčat(což vždy trhá uši),ale tady máme různé zvuky,pazvuky,ujetou hudbu v pozadí a třeba hlasité dýchání jedné z přihlížejících dívek.To byl pekelnej nápad.Pro otrlejší diváky,fandy rape and revange a pořádně drsných exploiťáků by tohle měla být povinnost.Sick..... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Suchý old school exploiťák, odehrávající se někde v Jižní Americe. Fanoušci a úchyláci (což je většinou jedno a to samý) si přijdou na své. Ale mně přišlo dobrých jen cca 20 minut (samotné rape a revenge), zbytek nuda, často dlouhý záběry na nic. Ale srát na to. Scéna znásilnění je rozhodně na úrovni (dá-li se to tak říct) - má dokonce 4 oběti, nikam se nespěchá, vše se odehraje téměř beze slov, slyšíme jen trpící oddechování a tlukot srdce. Násilníci nejsou žádní přehnaní typové a celkově vyzněli spíš jako takové loutky. Poznáme je opravdu jen minimálně. Ono to ale platí i o těch čtyřech děvčatech... Nevím, zda toto 'odosobnění' hodnotit kladně, ale působí to díky tomu tak trochu nevšedně, což je dobře. A taky je to film bez jakýchkoli protěžovaných postav. Toť asi z mé strany vše. Nepřišlo mi to nějak moc brutální, ale minimálně nepříjemný pocit by se na moment dostavit měl. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama