Reklama

Reklama

Nude Nuns with Big Guns

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při skládání slibu na jeptišku je sestře Sarah zkorumpovaným duchovenstvem vymyt mozek, je zneužita a omámena. Na pokraji smrti způsobenou smrtelnou dávkou léků, obdrží sestra Sarah zprávu od Boha, který jí řekne, aby se všem, kdo ji ublížili, pomstila. Vyzbrojena boží vůlí a arzenálem velkých zbraní, rozpoutá Sarah Soudný den pro své bývalé mučitele. Když si církev najme nemilosrdný motorkářský gang "Los Muertos" aby ji vystopoval a zabil, brzy zjistí, že je tato sestra pěkně drsná "matka". (Castle)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Fr 

všechny recenze uživatele

BYLA JSEM MRTVÁ A ZJEVIL SE MI BŮH. ŘEKL, ŽE MI NAŠEL SMYSL ŽIVOTA..... /// Tak na tohle POZOR! Film, ve kterém smrt obchází (nejen) domy Boží a má podobu sestry Sarah - je opravdu BIJÁK PRO NÁROČNÉ !! Škoda, že tu není víc vtipu, kterej by dal vyniknout nadsázce, protože když zrovna nejde o drogy, sex, bobry a hromadění mrtvol – je to slabší. Kick Stand, kterej svým ptákem donutí promluvit každou jeptišku všechno nezachrání. Naštěstí je v závěru cejtit ,,dobrá škola“. ,,Céčko“, určené milovníkům zvrhlých videí s jeptiškama. 2* nebo 3* ??? Přijímám tu nadsázku. Oproti tomuhle je to sice horší filmařina, ale je na co koukat! NENÍ ZÁCHRANA PRO TOHO, KDO PATŘÍ DO PEKLA! Nemáte náhodou někdo tip na stránky…? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám dojem, že se u nás na faře děje něco ,,nekalého“. 2.) Mám dojem, že se u nás na faře děje něco, co bych mohl(a) odskákat průstřelem hlavy (i když tou bejsbolkou to bylo efektnější!). 3.) Mám rád smutný filmy (to jo, tady smutní kde kdo!). 4.) Přemejšlím, jestli bych měl větší šanci, kdybych si ,,ho“ rozhoupal. /// PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Parádny film s nádychom starých dobrých 70´s expoitation. Je to taký špeciálny rape and revenge taký multinultimultiply rape pretože sa tu znásilňuje každá žena stará či mladá veľmi stará či véééľmi mladá štýlová chuťovka meno režiséra si teraz zapamätám. Má napozerané tie správne filmy. Ako som spomínal štýlové scénky jedna za druhov. nádherná mexická krajina, mníška ozbrojená coltami, brokovnicou, Thompsonom 1928, obrovský neger ktorý miesto mučenia znásilňuje, tvrdý motorkársky gang oldschoolové filtre, skprumpovaná cirkev. Jediné veci čo mi vadili bol zvuk pri rozhovoroch ten mikrofón nestál za veľa, a ešte na niektorých miestach bolo až príliš veľa CGI efektov hlavne krv to sa do týchto filmov nehodí. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Holy shit! Doslova! Naprosto chápu těch 44%, opravdu chápu. Ale já v tom spatřil cosi relativně zábavného. Buďme upřímní. Je to stupidita nejvyšší míry! Filmové C, D, Z. Nevím, kde na stupnici se to objevuje. Skoro to chvilkama vypadá jako studentská tvorba. Ale chvilkama je to tak skvěle nadnesené a vtipné! Jasně. Naprosto nesmyslné kvanta nahoty (navíc nepříliš hezkých lidí), a ty herecké výkony jsou k smíchu. Možná to tak ale mělo být. A musím říct, že hlavní padouch je naprostá klasa! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Drogy sa dostanú všade , výnimkou nie je ani oltár. Ich distribúcia " ihlou napichnutými " mníškami je pre farára ok-bizz . Celé sa to nakazí , keď miestnemu gangu " utečie " jeden práškom nadupaný balík , ktorý má hodnotu pre všetky 3 strany . Začnú sa ozbrojenou aj " bordel " formou stínať hlavy. Jedna ovečka však vypočuje hlas všemohúceho a naladí sa na cestu pomsty....Obyčajný nunsploit , s neuveriteľne intenzívnym a doslova sileným výskytom primárnych aj sekundárnych ženských pohlavných orgánov na jednu minútu. Pre niekoho možno ee , ale pre Mňa to určite snímku uberá , aj keď neviem z čoho. Espaňa / Mexicanos by to vylisovali ďaleko viacool. Bodíky za predstavu , ako by sa toho zmocnil GRIND , ktorý by uprosil RODRIGUEZa. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

♫...and if the devil doesn´t like it, can go fuck himself, go fuck himself...♫ Po přestřelce vnitru autobusu se jepťanda Sára dostane do bordelu, kde na ní skrze štědré dávky heráku promluví sám Lord, aby jí sdělil důvod jejího žití. Tím důvodem není nic menšího než kydlení lotrů ve jménu Pána. A tak se jepťanda Sára vydává na pouť plnou lesbení se a střílení, přičemž se snaží najít chlápka, jehož pinďu by si mohla vzít jako suvenýr. V tomhle filmu fakt nejde o víc, než o to, co již bylo řečeno v samotném názvu a to mně stačí, tyhle nový grindhouseovky totiž přesně splňujou, co od nich čekám. Chtěla jsem čučet na hanbatý tučňáky s velkejma kvérama a dostala jsem to. Nothing more, nothing less. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Část tohoto filmu jsme mohli zahlédnout v režisérově předešlém filmu - Run! Bitch Run!, kde jeden z vrahů doma kouká na film, a to právě na Nude Nuns with Big Guns. (Dlee)

Reklama

Reklama