Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

raimi 

všechny recenze uživatele

Parádní béčková jízda. Příjemné osvěžení teď už vyčpělého subžánru novými prvky. Škoda těch pár velice špatných digitálních triků, který tak hyzdí výsledek. Ojeda tlačí na pilu co to dá, a pomocí syrového vizuálu, stylové režie, fajnového gore, a v rámci žánru výborných a charismatických herců, se mu podařilo vytvořit zatraceně cool podívanou. Palec nahoru! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ještěže jsem si po chvíli všiml té velké nadsázky, se kterou filmaři tohle dílko pojali (Byla tam, že jo? :-), protože toto je fuckt jedna pořádná jízda, brutální, krvavá, odpíchnutá a taková správně nasraná- prostě taková, jaké má Ramirez rád. Velký plus za hlavní, mírně shnilou, hrdinku, ty drsný držky házela obstojně, stejně tak sebranka jižanských buranů, kteří její zlost pocítí na vlastní... střevo, byla fajná. SPOILER: Jen ten její přítel, holka mu zachrání krk a on jí za to poleje benzínem a podpálí, tomu říkám vděk... ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Béčkové R&Rko, které se mi lookem a castingem pozdávalo jako snaživé, i když na druhou stranu on ten šurt a písek béčkovitost jen podtrhuje, no bohužel rape pasáž je nulová a následná revenge část je ve vztahu k žánru příliš akční a přepálená. Vraždy, krev a gore, i přes to že nevyčnívají, jsou na slušné úrovni, takže jako pokus o rape&revenge po delší době fajn, ale u mě se žádné nadšení nekoná. Na tohle rychle zapomenu. 60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jako komediální béčko dejme tomu. Nebo kdybych byl zhulenej s partou dalších lidí, tak bych se asi solidně bavil. Ale bohužel byl jsem sám, nehulím a čekal jsem napínavý exploit. Místo toho jsem viděl jakousi lacinou krávovinku, která vyvolává spíš úsměv na tváři než napětí. 25% a ztráta času pro mě :/ ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jsem dost na vážkách ohledně hodnocení tohoto filmu. Na každý jeden působivý moment připadá jeden moment nechtěně směšný až trapný, takže místy se mi pocitově zdály dvě hvězdy tak akorát. Nicméně ten film má dost jedinečnou atmosféru a originální "výraz", což dnes není vůbec častý jev. Vypadá jak z nějakých sedmdesátých let (ty mobily mi tam už od začátku vůbec nezapadaly :-D) a svou poetikou se dost blíží třeba prvním filmům Roba Zombieho. Prostě v době, kdy je na nás chrlen jeden zaměnitelný horor za druhým, se mi nechce být na tenhle kousek - byť to není úplně můj cup of tea - zbytečně zlý. Takže to by vycházelo na tři hvězdy. Ale světe div se, já tak trochu přemýšlel i o hvězdě čtvrté. A to z úplně jiného důvodu než ostatní dosavadní nadšení uživatelé. Gore, krev, násilí, bla bla bla, to je sice fajn, ale co z toho. Co se na filmu líbilo mně, to bylo těch pár momentů, v nichž proběhla krátká interakce mezi (polo)mrtvou hrdinkou a jejím přítelem, který po ní pátrá. Ty zhruba tři scény (telefon, motel, hrob) v sobě měly až nečekanou emocionální hloubku a jsou mimojiné důkazem, že kdyby ten film chtěl být něčím víc než jednoduchým, grindhousovým, brakovým krvákem, který výrazně potěší jen krvežíznivce, mohlo se mu to povést. Škoda, škoda. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama