Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice gangsterů, kteří vykradli banku, se uchýlí ve vile na pláži. Okolí vily je opuštěné, ale vila je obsazena mladými děvčaty, které zde mají seminář. Útočníci využívají tohoto místa jako svého útočiště a dívky pak zneužívají ke svým zvrhlým choutkám. Neutuchající teror vede pomalu k neodvratné obraně a pomstě... (Flipnic)

Recenze (15)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Obrovská vila, dvě holky, a tri lupičů kteří zrovna vykradly banku. Námět jak stvořený pro teror jízdu. Ta se nakonec moc nekonala. Kamera střídá interiérní scény s hercema společně na pohled krajiny. Je v tom takovej mišmaš.Sem tam sáhne nuda. Ale to nejhorší je ten pokus o drama, ten režisérovy totálně nevyšel. Ale i tak to nebylo špatné a na jedno zkouknutí to bylo celkem dobré. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia Cravenovým poloamatérskym Last House on the Left či Bavovými Rabid Dogs je síce jasná, napriek tomu však Last House on the Beach má čím zaujať. Žánrový fajnšmeker by tu síce iste uvítal väčšiu explicitnosť v násilných scénach, aj tak však ide o kúsok, ktorý si každopádne zaslúži pozornosť. Neprehliadnuteľná je podobnosť s o čosi lepšou talianskou variáciou Last House on the Left - Deodatovým House on the Edge of the Park, v prospech režiséra Franca Prosperiho však hovorí to, že svoj majsterštyk natočil dva roky pred Deodatom. ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

U mě spokojenost, padaly tu názory že mohly "přitlačit na pilu", jasně to mohly, taky bych to uvítala, ale berme zase v potaz o jak starý kousek už se jedná...Na tu dobu si myslím že to byl hodně drsný filmek. Rozumná stopáž takže nenudil, nechyběla akce, napětí a zdravě gradoval ve výbornou odplatu. Mám ráda tento žánr a o to víc jsem radši že jsem "vyštrachala" i tuto fajnovou a málo známou záležitost...75% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ať si říká nebo píše kdo chce co chce je mi to jedno. Mě se to líbilo a sedlo mi to. Inspirace je celkem jasná. Lze to brát i jako vykrádačku. A možná právě proto se mi to tak líbilo. Protože jsem zavzpomínal na takový filmový kulty jako(na který se to samozřejmě kvalitou nechytá) The Last House on the Left(1972) od Wese Cravena(4hvězdy) a nepřekonatelnej perfektní The House on the Edge of the Park(1980) od Ruggera Deodata s nezapomenutelným Davidem Hessem(5hvězd), kterej mám po tomto filmu silný nutkání si  zopáknout. Za mě je The Last House on the Beach snímkem kterej se veze na stejný vlně. Sice nemá tak charizmatický záporáky jako byl třeba výše zmiňovaný David Hess ale ani tihle tři hajzlové nejsou k zahození. Navíc tady proti nim stojí celkem pěkný děvčata. Snad jen trochu zamrzí, že finální msta je odbitá tak bleskurychle. I tak ale rád trochu nadhodnotím a tu 4hvězdu přihodím. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Traja gangstri na úteku terorizujú v odľahlom dome na pláži skupinku mladých dievčat. Zástupca nasty-euro-trashu, konkrétne revenge-flicks (ďalej napríklad The Last House on the Left alebo americký I Spit on Your Grave) s tradične príšernými hercami a dialógmi. Pritom s kamerou sa zaobcháza dobre a lokácie okolo baráku sú fajn. Nechutností je primerane aj pre slabší žalúdok, no sú podané formou divných hypnotických spomalovačiek, ktoré viac kazia než vylepšujú. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Ray Lovelock (ktorý hrá vo filme aj hlavnú rolu) spieva tiež song s názvom" Place for Landing" a počas nej hrá aj na ústnej harmonike. (westerns)

Reklama

Reklama