Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sice jsem od celého tohoto projektu očekával ještě větší zábávu, to ovšem ve výsledku nemění nic na tom, že Joseph Guzman je Méďa béďa a stvořil skutečně brakovou pecku, u který musí každej intoš uplácávat z hlíny právě Guzmanovu figurku a praktikovat na ní umění woodoo. Ovšem jelikož já s títmo prapodivným seskupením mimozemšťanů (pardon, lidí) nemám absolutně nic společného a naopak mám stejně jako Guzman rád kozy, krev a vulgaritu, musím Run! Bitch Run! označit za kurevskou jízdu, která dělá čest všem grindhousům. Od první minuty se zde tvůrci jednoduše s ničím a nikým neserou, holky zde oblečení považují za zcela zbytečný doplněk, zabíjení a znásilňování je tu přirozené, běžné a normální jako všední nákup housky a vysočiny, špína, násilí a všudepřítomná nechutnost je pevnou součástí životního stylu místních starousedlíků a hlavním heslem tu je: ,, Vošukat všechno, co se hejbe a pak to rychle zahrabat". Následná pomsta je pak samozřejmě úžasně osvobozující, krev cáká na všechny strany a kdo přežije, nehraje. Úžasným doplňkem je pak samozřejmě dokonalý hudební doprovod, kdy bych si normálně řekl, co to mé slechy zaznamenávají za neskutečný sračky, ale sem by se prostě nic jiného nehodilo, fakt parádní songy, šumy a ruchy. Herecké obsazení též dopadlo na jedničku, a to nemyslím sarkasticky, všichni přítomní mi skutečně přišli do svých postav naprosto přesně obsazení, nikdo nijak zbytečně nepřehrává, vesměs ví, v čem účinkují, takže jsou v pohodě a nic nehrotí, což tento typ filmů přesně potřebuje. Škoda jen, že v úseku, kdy hlavní viníky čeká nemilosrdný trest, kamera zabírá všechno možné, jen né, co by měla, takže na většinu zobrazení brutalit si musí divák nechat zajít chuť a kdyby si tvůrci odpustili ještě i pár zbytečně zdlouhavých a nepodstatných záběrů, aby umocnili spád filmu, šlo by pak fakt o prvotřídní brakovou produkci se vším všudy. Zkrátka Run! Bitch Run! je totální céčkovej chlístanec, sice s pár drobnejma chybičkama, jinak ovšem Joseph Guzmán vážně BRAVO! ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

"No Clint, what we got is what my mom would call "Balls deep cluster fuck"" :)).Tak tohle se mi líbilo.Až na trošku nudnější prostřední část to pěkně odsýpalo, nechybí tady humor, je zřejmý nadhled tvůrců, super hlášky a skvělá hudba dělá z některých scén absolutní nářez.A pokud po mě někdo někdy bude chtít vyjmenovat nejlepší záporačky, co jsem viděl, určitě si vzpomenu na Marlu, páč to je mrcha No.1, šílená psychopatická zfetovaná čubka, která si to radši udělá záchodovym zvonem a chlapy spíš rozkrájí :).Každopádně povedená záležitost. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor, nadsázka, násilí, sex a krev, chybí maso, ale to se dá u nízkorozpočťáku pochopit a rozhodně je to lepší než levné efekty. Hodně fajn je tu přehlídka rozličných koz, z toho některé se dají považovat za blockbusterové, k jiným se jako gentleman vyjadřovat nebudu, ale i ty měly svůj význam minimálně v rámci rozšíření pestré škály nabídky. Naopak vysloveně tragická mi přišla hudba, pořádnej fuckenroll by do toho rozhodně nalil víc života. Nepochopil jsem ani zmršenou (srovnání s německým soft pornem sedí) sexuální lesbickou scénu, zejména s ohledem na laškování se záchodovým zvonem nebo sleazy paní Lízy s tou hezčí ze studentek. Podtrženo a sečteno, rape část nevyvážená, v revenge převládá spíš to pozitivní, zejména grande finále s mačetou hraničilo až s dokonalostí. Dal bych tři, ale podobné nízkorozpočtové snímky by se měly podporovat a tak jen čtyři prstíky strčím a hned zase půjdu... Zhlédnuto při příležitosti filmového rande s IceQueen (podobnost s filmem je čistě náhodná, trávu jsme myslím nekouřili) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...MOŽNÁ, ŽE TADY NENÍ, ALE JEŽÍŠ VIDÍ VŠECHNO. A JÁ VÍM, ŽE BY S TÍMHLE NESOUHLASIL“....... /// “TENHLE KOMENTÁŘ (stejně jako film) OBSAHUJE MNOHO NECHUTNÝCH VÝRAZŮ. ALE (na rozdíl od filmu) BĚHEM JEHO PSANÍ NEUMŘELO ŽÁDNÝ ZVÍŘE“ Ani Marla neměla ten večer náladu na Johnovy kecy a upíchala ho (nožem) k smrti. Tak už to bejvá, kdykoliv je Marla o samotě, někdo umře. No do Boží kundy (kurva, tak krásně zaklít jsem snad ještě neslyšel...) na co mám koukat? Na kozy? Na titulky? (vítězí moje láska ke čtení) Malý, velký, 2, 3, (4), mokrý, suchý, visící, stojící, starý, mladý.... jasně titulky... Film s holkama co se nestydí a s chlápkama, co jsou při chuti (zabíjet i šukat). Jak v laciným ,,péčku“. No nekupte to! A vůbec se nedivím, že po tom, co Catherine udělali, se s nima chce vyrovnat. KREV ZA KREV (smrt za smrt)! Navíc se mi to nějak trefilo do nálady (byl jsem zrovna nějakej rozmrdanej...). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci zjistit, jestli jsem fanda ,,grindhouse“. 2.) V pornofilmech je málo krve. 3.) Starej mi není dost dobrej (radši bych velkýho čuráka v prdeli). 4.) Thx za titule ,,Jimbo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

castor 

všechny recenze uživatele

K nesprávným dveřím už přišlo hodně nevinných děvčat… Další z řady brutálních příběhů o ženě (o kámošku přišla záhy), kterou znásilní, poníží a pokusí se zabít, jenže ona přežije a rozhodne se pro krutou pomstu. Násilí, brak a vůbec věci, které většinu normálních diváků urážejí nebo znechutí, však mohou být za jistých okolností poměrně zajímavé pokoukání. Mnoho podobných si vydobylo jistý kultovní status, tohle je exploitation a grindhouse pocta klasickým předobrazům, kterak se klepalo na Poslední dům nalevo nebo Plivalo na jejich hrob. Asi každý tuší, že výsledek je plný obnažených hrudníků, násilí, krve, retro feelingu, béčkových momentů i těch bez překvapení. A mordů trýznitelů, kdy to občas bude fakt bolet. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama