Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave: Deja Vu

  • USA Day of the Woman: Deja Vu
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh navazuje na původní film z roku 1978, kdy byla mladá Jennifer znásilněna čtyřmi násilníky, kteří byli následně její rukou brutálně vyvražděni. Nyní již Jennifer, jako půvabná dáma ve starších letech, sepíše svůj příběh do knihy, která se stane literární senzací. V maloměstě, kde se děj odehrává,však žijí příbuzní oněch násilníků, kteří se po osvobozujícím rozsudku místního soudu rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou. (PierrevanH)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Takže som sa zase vrátil 50 rokov v čase. Veľmi ťažko sledovateľný pokus. Väčšina bude asi na tento film zvedavá najmä kvôli exploitačným scénam, ktoré sa síce dostavia, a ani nejaké potrebné a očakávané znásilnenie chýbať nebude, no úroveň toho celého patrí do minulého storočia, rovnako ako pán režisér. Pár scén by možno ušlo, ale dívať sa dve a pol hodiny na tieto ubliakané, nesympatické, neherecké, psychopatické ksichty, ktoré tam počas celého filmu len vrieskajú a poskakujú ako kokoti, bolo pre mňa podobne iritujúce ako tretí diel Ľudskej stonožky. Predchádzajúci diel bol „iba“nudný, ale aspoň nie až tak otravný. Nerozumiem zmyslu tejto stopáže, ale pokiaľ režisér chcel, aby si to fanúšikovia pôvodnej verzie čím dlhšie užili, tak v mojom prípade docielil pravý opak. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hodiny jsou úlet, kor když se jedná o klasický reckylát. O to víc vynikne tajtrdlíkování a herecká nemohoucnost všech přítomných, na čemž je vlastně postaven celý film. Docela hezká sedmdesátková patina tak přišla vniveč a těch pár relativně povedených mordů nejsou ani malou náplastí, o samotném znásilnění ani nemluvě. Naprosto zbytečná záležitost. 10% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Zúfalý pokus nadviazať na úspešnú sériu ktorý, keďže bol natočený v dobe liberálneho šialenstva, tentokrát vykresľuje páchateľov ako kresťanských náboženských fanatikov, ktorý v kostole odrežú hlavu žene, na cintoríne sa vraždia lopatov a podobne. Ani zďaleko to nedosahuje úroveň pôvodnej verzie aj keď isté náznaky tam sú, ale nielen samotný záver ale aj konverzácie či nelogické kroky hlavnej hrdinky sú fatálnymi chybami neschopného autora. Prehnane dlhý film so zbytočne vulgárnym jazykom sa snažil na kvalite pridať násilnými scénami, ktoré však napokon vyzneli amatérsky a tak človek pri sledovaní tohto filmu zaplače, keď si spomenie na pôvodnú verziu alebo filmy ako Posledný dom naľavo či Vyslobodenie. Hviezdička za snahu, našlo sa pár svetlých momentov. ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle bylo opravdu něco.... Takhle moc špatný film jsem už hodně dlouho neviděl. Příběh je katastrofální, postavy jsou blbé a nesympatické, hudba je příšerná, atmosféra a napětí tu apsotutně neexistuje, lokace jsou docela zajímavé a kamera filmu je otřesná! Tenhle 4 díl je totální katastrofa! Tenhle díl apsotutně neměl nikdy vzniknout! No za mě 0/10. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Varování ministerstva zdravotnictví sledování tohohle filmu způsobuje fyzické i psychické problémy. Absolutně všichni herci jsou buď postižení nebo retardovaní (bohužel i ta přeživší z prvního dílu a její dcera) scénář pravděpodobně neexistoval (to tam jako v celé vesnici nebo kde to bylo byl pouze jeden telefon na benzince ani ta modelka nebo její matka neměly na telefon ) stopáž je uvalená (minimálně 2 hodiny odstranit) a ty zhruba 2 krvavé scény v roce 2019 nikoho z hororové letargie nevytrhnou. Tohle v roce 2019 poslat do distribuce mohl jen blázen jelikož tohle nemá co nabídnout. Jinak pro ty co nadávaly na remake a jeho dvě pokračování proti tomuhle to byly oskarové záležitosti. Optimálně je to na 2 hvězdy, ale za tu stopáž a to chování postav odpad. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama