Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave: Deja Vu

  • USA Day of the Woman: Deja Vu
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh navazuje na původní film z roku 1978, kdy byla mladá Jennifer znásilněna čtyřmi násilníky, kteří byli následně její rukou brutálně vyvražděni. Nyní již Jennifer, jako půvabná dáma ve starších letech, sepíše svůj příběh do knihy, která se stane literární senzací. V maloměstě, kde se děj odehrává,však žijí příbuzní oněch násilníků, kteří se po osvobozujícím rozsudku místního soudu rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou. (PierrevanH)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

tron 

všechny recenze uživatele

V 70. rokoch sa na filmovej scéne objavilo množstvo kontroverzných mäsiarčin (Kanibali alebo cravenovky Hory majú oči a Posledný dom naľavo atď.). Pľujem na tvoj hrob patrilo bez debaty medzi ne. Potom na dlhé desaťročia nastalo hrobové ticho, prerušené až v roku 2010. Vtedy sa na scéne zjavil remake v krátkom časovom úseku nasledovaný dvojkou a trojkou. Skutočná bomba ale vybuchla až v roku 2019, kedy sa stalo niečo svojím spôsobom úžasné. 82-ročný (izraelský) režisér originálu Meir Zarchi (ktorý od dôb jednotky natočil jediný film - dávno zabudnuté Don´t Mess with My Sister v roku 1985) sa po viac ako štyroch desaťročiach (!) rozhodol nakrútiť pokračovanie s nepochopiteľnou smrtiacou a vražednou stopážou 148 minút (!). Aby toho nebolo málo, tento úžasný zločin previedol podľa vlastného scenára (a ešte si ako bonus udelil cameo kňaza) a v produkcii svojho syna Terryho (ktorý celý tento tatkov masaker následne zostrihal). Tým ale zďaleka nekončíme. Nielenže je jednou z hlavných postáv sequelu Jennifer z originálu, ale dokonca ju hrá rovnaká herečka. Konkrétne 72-ročná Camille Keaton. Nič proti starším herečkám, ale Camillina rola je pomerne akčná. Lenže strihač nedokázal zamaskovať jej vek a tak sú akčné scény absurdné. Následne opraty preberá jej dcéra, ktorá sa na plátne od istého bodu producíruje výlučne nahá, ale keďže sa dosť podobá na Janu Kirschner, tak by vari azda bolo i lepšie, aby sa tak nedialo. Scenár je príšerné zverstvo a spolu s neuveriteľným kastingovým panoptikom robí z tohto filmu jeden z najhorších hororov roku. ()

fiLLthe3DD odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudivý, amatérsky natočený brak s ošklivými ochotníky v hlavních rolích. Toto "cosi" je zdlouhavé, plné zbytečných a mizerných dialogů (hubou tam melou neustále) a navíc postrádající jakoukoliv dynamiku. Čím jako tohle chtělo šokovat?! Comebackem obstarožní megery? Pár vteřin trvající scénou znásilnění, přičemž ukázání penisu je tabu?! Nebo kastrací, bez záběru na příslušné partie?!? Jak mohla taková sra**a vůbec vyjít na dvd?! I tv Barrandov by na něco takového byla příliš exkluzivní... Tak a další díl jedině z prostředí Německa a multi-kulti obsazením :) NEDOPORUČUJI!!! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Režisér Meir navázal na svůj první sex and revenge film z roku 1978 o Jennifer ( Camille Keaton ), která byla znásilněná, aby se pak sadisticky pomstila svým prznitelům. V tomto filmu o čtyřicet let později o tom napíše knihu, čímž si ji najdou příbuzní těch prznitelů a unesou ji dodávkou nazvanou Enola gay ( jedinej vtipnej moment ) A protože by se asi špatně koukalo na to, jak se mučí a znásilňuje nahá sedmdesátiletá paní, tak ji unesou i s dcerou, která je jako nejlepší modelka na světe ( Jamie Bernadette celkem nepřesvědčivá ). schéma filmu je stejné, po utrpení následuje pomsta, přitlačilo se na nahotu i brutalitu, ale výsledek je film čistě pro fandy tohoto bizarního žánru. ()

karlosss18 

všechny recenze uživatele

Po 40-ti minutách jsem koukl na čas a řekl jsem si WTF?! Co se tam jako všechno ještě bude dít? No, bába přišla o hlavu, její dcera byla znásilněná a dál jede pomsta na novo. Špatná herečka se směšně malýma kozama a houštím v mezinoží si vyřizuje účty s bandou primitivních buranů. Ti burani mi připomínají frajery z Pachu krve, jenom místo děsivých skřeků tady nadávají a řvou, jako kdyby byli ve stádiu nemoci ADHD před kómatem. Bavil jsem se jen minimálně u vyvražďovačkách a prosení o milost v poslední třetině filmu. Dávám velice slabý 2*. ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle bylo opravdu něco.... Takhle moc špatný film jsem už hodně dlouho neviděl. Příběh je katastrofální, postavy jsou blbé a nesympatické, hudba je příšerná, atmosféra a napětí tu apsotutně neexistuje, lokace jsou docela zajímavé a kamera filmu je otřesná! Tenhle 4 díl je totální katastrofa! Tenhle díl apsotutně neměl nikdy vzniknout! No za mě 0/10. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama