Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (818)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Dobre, tu nie je moc o čom písať. Veď aký už len môže byť remake takého filmu akým je legendárny I Spit on Your Grave? Prerábky starých expliotation hororov sa viac menej daria, veď taký Ajov The Hills Have Eyes má väčšina hororových nadšencov vo svojej topke a výnimkou nie je ani ďalšia expliotation klasika, The Last House on the Left (oba Cravenove originály, náhoda?). Spomínané filmy majú, ale čosi viac než len brutálne scény. Remake Steven R. Monroea je počas celej svojej stopáži samoúčelný a nesmierne americky hlúpy a nechutne klišoidný. Ide o tzv. podradný subžáner, ale i tak všetko má svoje hranice. Originál, ktorý mal byť pôvodne úplne niečo iné než čo sa z neho nakoniec stalo, mal jednoduchý nápad (až sa to tak dá nazvať) a jeho brutalita nebola tak samoúčelná ako tu. A samozrejme bola oveľa lepšia, nápaditejšia a nie... Nie je to žiadne prekvapenie, mohlo to skončiť oveľa horšie. Tak sa z tohto stal moderný štandard. (a úplne zbytočný samozrejme :) zlatý nedocenený originál, pri ktorom som tú bolesť hl. hrdinky cítil aj ja. PS: pár ľudí to tu s chválami až moc preháňa, ale ja im to neberiem :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚCO VÁM ŘEKNU. TAKOVÁHLE DĚVKA JSEM PŘIJEDE Z JEDINÝHO DŮVODU.…“ /// Americký vidláci po sedmi tisící dvě stě čtyřicátý osmý. Citlivý příběh o ublížení bezbranné dívce, která se posléze odmění podobným stylem. Zvrhlá část je zvrhlá dostatečně. Vyvolá v člověku přesně ty pocity, který vedou ke slastnýmu sledování utpení druhejch – když jde o následnou pomstu, samozřejmě. Taková sadistická zvrhlost, která potěší duši preferující vítězství dobra nad zlem. Za každou cenu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rok 1978? nepamatuju. 2.) Jsem spíš na to hromadný sexování. 3.) Thx za titule ,,Kroenen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku nám je Jenn představena jako hloupá fiflena, která si ráda koupe mobily v toaletních mísách. Pak když se příběh strne v její prospěch je těžké přejít na její stranu a fandit jí v jejích krutostech. Začátek se mě vůbec nelíbil a ani mě tohle nikdy nebavilo u podobných filmů. Po otočení se bylo na co dívat, sice by to bez toho začátku nešlo, ale začátek ten fajnový zážitek pokazil. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film je rozhodně kvalitně natočený, není to žádný laciný šméčko. Jen ta logika trochu falíruje, ale jinak se na to kouká skvěle. Nádherná příroda, roztomilý americký venkov, prostí lidé, výstřední šerif, zkrátka nic zatracení hodného. Pak tu ale máme kriminální incident, podle jehož byl nejspíš film zaškatulkován jako krimi, ale tím je celý případ uzavřen. Co se děje dál, je už jasně dané dle principu hororu. A právě zde cosi do sebe naráží a celkově to kazí dojem z filmu. A teď to trochu zaspoileruji. Kdyby dívka, napuštěná jistě kvalitním vzorkem, dívka, nad kterou se zavřela vodní hladina, nadobro zmizela a vrátila se jako nějaký duch lesa, který postupně chlapce krapet postraší - je to fajn. To je prostě horor. Zdálo se mi ale, že je to nakonec jen a pouze trochu sadističtější thriller o pomstě, ale prostý jako video z Kruhu. Pak ale je mi záhadou, jak se za pouhý měsíc stal z nešikovné dívky Bear Grylls říznutý MUDr. Lecterem, dále pak přezdívaná jako paní Skládačka. Ne, tahle verze Saw mě svým příběhem za smysly nevzala, přesto to ale bylo prima pokoukání. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Horor dobrý, ale od začátku předvídatelný. Obrovská brutalita a hlavních aktérů znásilněné ženy mi nebylo ani trošičku líto a přál jsem jim daleko horší věci. Nejhůř dopadl Johnny a vůbec se nedivím. Neviděl jsem předchozí verzi ze staršího roku, ale co čtu komentáře, tak REMAKE byl o dost lepší.. 7/10 = 78% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Herci nebyli až na dva případy, které nekrylo pojištění, zastupovány kaskadéry. První je skok Jennifer z mostu do řeky a druhý je pád Matthewa ze schodů. (Othello)
  • Název filmu tvůrci převzali od Borise Viana a jeho románu „I Spit on Your Graves“. (kondor77)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Day of the Woman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama