Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hned od začiatku som chcel , aby všetci pokapali do jedného , pretože tak egoistické svine hlavných hrdinov som ešte nezažil ! Ani k jednému z nich som nemal sympatie a hlavne k tej kunde s vrkôčikmi , tú by som zamordoval prvú !! Našťastie to tí vidláci odšéfovali pomerne svižným tempom , dostavili sa pomerne rýchlo i sympatie k poslednej pozostalej a šup , štyri hviezdičky jasné . ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Norská pohodička. Již úvodní skvělá scéna divákovy ukazuje, co může od filmu čekat. Dost jsem ocenil příjemnou písničku při úvodních titulkách, při nichž je nám partička hezky představena. Celkově začátek je parádní a cítil jsem se jakoby rok 1974 opravdu byl. Zajímavý je scénář tohoto hixploitationu. Jedná se sice pak o klasickou náháněčku, ale udělat to tak, že místní vidláci místo zvěře loví lidi beru jako jeden z těch lepších. Díky postavám, kde vidláci vypadají jako vidláci a postavám člověk tu situaci věří děj plyne vcelku svižně. Atmosféra lesa, celková syrovou filmu a samotných mordů působí dobře. I když Rovdyr vzdává hold starším filmům moc dobře, tak má pro mě jeden velký problém. Děj je někdy až do očí bijíce natahovaný a díky tomu postavy jednají někdy na poklepání si na čelo. Hrdinka po jaké době konečně utočníka napadne a bodne ho. Místo ale toho, aby ho už dodělala, tak uteče a on jí začne honit znovu další minuty. Dal by se z toho udělat moc dobrý hodinový snímek, bez všech těhle blbostí. Škoda. Naštěstí to trochu vynahrazuje skvělá past ke konci. :) Rovdyr ve svém žánru určitě není špatný film, na to má své kvality. Na druhou stranu ale také není ničím, co by člověku nějak utkvělo v paměti nebo se na to chtěl kouknout znovu. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Trojici myslivců už dojde hojná, tak se prostě rozhodnou lovit lidi, hm, zábava opravdu k popukání. V Norsku asi pravděpodobně nevědí, co je to klišé, a nebo nikdo z tvůrců neviděl nikdy nějaký pořádný horor. Protože takovou snůšky nesmyslností a potupné zábavy by jste našli opravdu těžko. Alespoň po dlouhé době hlavní hrdinové ukázali těm hnusákům zač je toho loket. A jinak v Norsku jsou lesy jako tady, asi půjdu s pár přáteli také něco takového natočit :-) ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Buranský horor který jede ve známých kolejích, potěší rychlým sledem událostí, bez zbytečného zdržování. Někoho jako mě, může pořádně iritovat norština a to mi nevadí španělština ani francouzština ;-) Herci jsou průměrní, nikdo nevyčnívá hereckým talentem. Potěší pár střev a prostřelený kotník. Na druhou stranu lehce předvídatelný kousek. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné kolik skryté síly dřímá v těle křehké dívky, která je konfrontována s nelítostnou realitou, do níž je s přáteli uvržena, jen pro pobavení jakési bandy vášnivých lovců bažících po lidském strachu. V situaci, kdy už je odkázaná jen na svoje schopnosti, zvládne těm parchantům pořádně prošpikovat vnitřnosti a tím si proklestit cestu ven z nepřátelských útrob houstnoucího lesa...do té bezpečnější náruče civilizace...i když... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama