Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...MOŽNÁ, ŽE TADY NENÍ, ALE JEŽÍŠ VIDÍ VŠECHNO. A JÁ VÍM, ŽE BY S TÍMHLE NESOUHLASIL“....... /// “TENHLE KOMENTÁŘ (stejně jako film) OBSAHUJE MNOHO NECHUTNÝCH VÝRAZŮ. ALE (na rozdíl od filmu) BĚHEM JEHO PSANÍ NEUMŘELO ŽÁDNÝ ZVÍŘE“ Ani Marla neměla ten večer náladu na Johnovy kecy a upíchala ho (nožem) k smrti. Tak už to bejvá, kdykoliv je Marla o samotě, někdo umře. No do Boží kundy (kurva, tak krásně zaklít jsem snad ještě neslyšel...) na co mám koukat? Na kozy? Na titulky? (vítězí moje láska ke čtení) Malý, velký, 2, 3, (4), mokrý, suchý, visící, stojící, starý, mladý.... jasně titulky... Film s holkama co se nestydí a s chlápkama, co jsou při chuti (zabíjet i šukat). Jak v laciným ,,péčku“. No nekupte to! A vůbec se nedivím, že po tom, co Catherine udělali, se s nima chce vyrovnat. KREV ZA KREV (smrt za smrt)! Navíc se mi to nějak trefilo do nálady (byl jsem zrovna nějakej rozmrdanej...). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci zjistit, jestli jsem fanda ,,grindhouse“. 2.) V pornofilmech je málo krve. 3.) Starej mi není dost dobrej (radši bych velkýho čuráka v prdeli). 4.) Thx za titule ,,Jimbo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Marlo, už zas?!" Naporcovat, zabalit a vyhodit. Klasický příběh křivdy a pomsty ovšem v humorné rovině. Proč není u žánru komedie? Dvě mladé slepice prodávají Bible. Prodávají je v místech, kde Bůh momentálně není, a k tomu se chovají tak, že zaslouží zaříznout. Lehké sado/maso plné nahoty (i když ne každá ňadra za to stojí) a sem tam nějakého cákance je doprovázeno skvělou muzikou, která si zaslouží velkou hvězdu (i když máte pocit, že jste to všechno už slyšeli, ale k obrazu sedne jak zadek na hrnec). Jak se nakonec ukáže, tvrďák Lobo má nejradši anál, a zdravotní sestřička mu ho proto ráda poskytne. Za něj a za konec určitě hvězdy dvě. Jistě, mohlo to být drsnější, občas se tempo nepříjemně zpomalí, ale celkově hezké. Vidím to na slušivé 4*... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak zde máme další hodně hustej a špinavej flick z mýho oblíbenýho žánru EXPLOITATION - "rape and revenge" ... V podstatě nemám k filmu moc co dodávat, protože všechno už popsal KARLOS80, naprosto se s jeho komentářem stotožňuji ... Jen mě se film nezamlouval tolik jako extrémně krutý Chaos (2005) a extrémně zvrhlý No moriré sola (2008), o 70.kových "projektech"/klasikách ani nemluvě ... Důvody jsou dva. Ten první je fakt, že pomsta-revenge, zde skutečně není to úplně ono, co by si divák vysazený na tyhle šílenosti přál ... Málo gore a krutosti vůči původním mučitelům, zřejmě nebyl k dispozici maskér, tak se vše natočilo mimo kameru (všechno ne, ale většina zabití ...). Druhým důvodem je ta skutečnost, že film se vůbec nebere vážně ... V podstatě už název samotný nám říká, že půjde o šílenou divočinu, ale ne vyloženě těžkotonážní mrazivý a zvrácený exploiter. A je tomu skutečně tak, způsob hereckých projevů (překvapivě obstojné, hlavně ta "štětka" na straně záporáků ...), atmosféra a hlavně hudba všechno nadlehčují a i když vykrádají klasiky až na dno a kopírují úplně některé scény, ty zde nmají takový zdrcující dopad ... I tak se jedná ale o extrémní snímek pro okrajové publikum ... Hnusný, špinavý, sprostý, násilný, brutální, nechutný ... Každopádně ještě dostatečně snesitelný, s několika částmi na oddech ... Pro mne ale jako pro příznivce tohoto žánru je to i přes výše zmíněné výtky jednoznačně za plný počet ... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Run! Bitch Run!“ je ukázkou toho, že tvůrci přesně věděli, co chtějí natočit, a tomu přizpůsobili svou snahu. A vyšlo jim to. Natočili revenge snímek, který má ducha 70. let, není na první pohled vizuálně kvalitní, ale jinak má všechny atributy toho, co divák očekává. A je to pěkně krvavé. Tady dostanete, co máte dostat. Tvůrci vám dali, co chtěli a uměli si s tím poradit. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Parádní exploit natočený ve stylu násilnických fláků 70-tých let. Rape-revenge si zde zakusí dvě školačky Catherine a Rebecca, které při podomním prodeji biblí zaklepou na "špatné" dveře. Zakusí respektive pouze jen jedna z nich, druhá návštěvu u partičky zdrogovaných psychopatů plnou trýznění jentak nerozdejchá. Zbylá drží pevně v ruce svůj růženec a pomalu se smiřuje s osudem, jenže... Snímek vykrádá klasiky žánru, hlavně I Spit on Your Grave, ale naštěstí se nebere vůbec vážně a za pomoci postav a krutých hlášek vytváří perfektní grindhouse jízdu, která optimálně naladěného diváka posadí na prdel. Rape část je natočená ještě s převážně vážnou tváří, působí brutálně, špinavě a nechutně. Revenge part je již natočená s velkým nadhledem, pořádnou dávkou ujetosti a krve. Samotné postavy jsou perfektní - uvěřitelně se tvářící hlavní hrdinka, vůdce psychopatů Lobo, který se nenechá nikým ojebávat a ihned tasí svou bouchačku, popřípadě pořádnej vykošťovák, bisexuální děvka, která když zrovna nesedí na záchodovém zvonu nebo nedrží Lobovi, šňupe a vyhulí, co se dá. Sestavu doplňuje koktavý ňouma sledující nunsploity, který spolu s další řádkou dobře pojatých vedlejších postav podtrhuje zmíněný grindhouse feeling. Téměř všechny ženské postavy pobíhají před kamerou více méně nahé, krvavé scény jsou ucházející a hudební doprovod dílka naprosto luxusní. Jako skalní fanoušek žánru hodnotím Run! Bitch Run! plným počtem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama