Reklama

Reklama

Ďábel v těle

  • USA The Devil Inside (více)
Trailer 1

Isabella (Fernanda Andrade) má trauma. Z její matky se před několika lety tři lidé pokusili v amatérských podmínkách vymést ďábla a ona (nebo zlá bytost v ní) je brutálně připravila o život. Jako mimořádně těžký případ byla ze Spojených států převezena do psychiatrické léčebny v Římě, kde od té doby živoří v neustálém utlumení sedativy. Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo. První setkání po letech ale její trauma ještě víc prohloubí. Matka je očividně nepříčetná a nepoznává ji, a proto se Isabella rozhodne proniknout do tajů exorcismu, aby ji a také sebe zachránila. Seznámí se se dvěma knězi, kteří navštěvují přednášky na vatikánské církevní škole, jež se tomuto temnému oboru věnuje. Ti se jí rozhodnou pomoci a díky tomu se ocitnou v předpokoji míst, kde se dějí věci tak kruté, že se jim lidský mozek zdráhá uvěřit. Oni dostanou šanci vyzkoušet si je na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (255)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých strašidelných momentů film měl, ale po této zkušenosti musím konstatovat, že mě filmy o vymítačích ďáblů nebaví. Věřím, že fanoušci filmu Vymítač ďábla či dalších pokračováních si možná přijdou na své, ale mě to nikterak nenadchlo. Film měl 75 minut čistého času a nic pořádného se neudálo (opět hodně keců). 55% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

POKLIDNÝ ŽIVOT V "SEVERNÍM HARTFORDU" BYL ZASAŽEN TRAGÉDIÍ. PO NALEZENÍ TŘÍ MRTVÝCH KNĚŽÍ.... /// ...je na vědě, aby poskytla rozumný vysvětlení. A jestli se vám nechce čekat, je tady tenhle film (nebo TENHLE - a ani se tolik ,,netřepe“). Předem povídám, že su na ty pseudodokumenty už kapku alergickej. Třeba tady – Isabella si to šuká po Římě, až najde ty ty správný týpky, kteří ji vymetou. (POMODLEME SE...) Snůška píčovin s herci věrohodnými jako výjevy z Bible. Třesoucí se kamera (konečně si dostal debile epileptickej záchvat, doteď to byla nuda) slušně doplňuje podivuhodnej scénář. Bože ty to vidíš.... (nebo ne?) Tak Eskymáci – za kožešiny už né. Tímhle směrem, bych vymítat (Ďábla) nechodil. Doktore Solferne - hodně dlouhá hodina a čtvrt. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jestli jsem mentál, nebo posedlej. 2.) Něco mě ovládá.... a ty to víš.... 3.) Thx za titule ,,Petruška“ a ,,paba1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1miliónTržby USA $53,261,944Tržby Celosvetovo $101,386,096Tržby za predaj DVD v USA $2,122,575 //počet predaných kusov 144,160║ Podobných filmov je už moc a aj keď tento prípad nie je zrovna najhorší, nič preborné čo by nejak moc strhlo neponúkne, niektoré scénky dosť vydarené, minutáž vyhovujúca. /40%/ ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle mě docela chytlo. Začátek, kdy zjistíte, že je tu další ala home video, mě trochu vyděsilo, ale naštěstí je tu krásná Fernanda, která ze záběru téměr nezmizí, tak že je pořád na co koukat. Vymítání je velice "povedné" a posedlý se pěkně převádí, celkem se dalo předvídat jak se to bude ubírat, ale to nevadí. Konec je dost šokující a nezvyklý což je jen dobře. Takovýhle filmů víc a jsem spokojený. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Filmů o vymítání ďábla je už strašně moc, je to opět neoriginální, nahrávané amatérskou kamerou, takže nekvalitní obraz. Je to velmi zajímavé téma, i zde je podané trochu jinak, než například v Obřadu. Tady je výborná hlavní hrdinka, která chce vlastně zachránit svou matku a pak na to sama doplatí. Je zde ukázáno, že není radno si s něčím zlým zahrávat, protože na to člověk potom může doplatit sám. Rozhodně bych to úplně nezatracovala, má to ode mě 3 hvězdy, jelikož to za ně stálo, bylo to dobré. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie začalo v roku 2010 na niekoľkých miestach vrátane Bukurešti (Rumunsko), Ríma (Taliansko) a Vatikánu. (Arsenal83)
  • V závěru filmu tvůrci diváky odkazují na web www.therossifiles.com, kde je možné najít více podrobností z vyšetřování případu. (Scar)
  • Uvažovalo sa aj o pokračovaní, kým režisér William Brent Bell nezačal dostávať nenávistné e-maily kvôli koncu filmu. Projekt preto radšej odvolal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama