Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrálie Devil Seed (více)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(více)

Recenze (58)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě nesympatické kravky, co nepochybně dostaly padáka z amatérského, fekálního porna, se chopily příležitosti v amatérském, žumpoidním hororu. A průpravu na to měly vynikající! Ta, co je jakože posedlá, vrčí, ječí a koulí očima, jako když mívala v rektu dvoumetrového negra a ta, co je jakože angažovaná kamarádka, se u toho celou dobu tváří, jakoby ji vrcholil na obličej sedmdesátiletý, chlupatý asiat. Prostě dokonalý herecký koncert, odehrávající se v kuchyni a ložnici bratrance kamaráda toho fantastického scenáristy a režiséra, jenž dal tomuto veledílu spatřit světlo světa. Počítám, že si po poslední klapce celý štáb skvěle zašukal, aby si vydělali aspoň na pronájem kvartýru a videokamery. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘIJDE SI PRO TEBE“.... /// To si takhle vožralý kikiny nechaj věštit budoucnost. Stará cigoška je fakt dobrá a kikinám se z toho vorosí (tak schválně – co bys chtěl? …aha, tak to není film pro tebe…). Vono totiž, když zasadíte semínko třeba ,,marušky“ no tak hold sklidíte trávu. Když Ďábel zasadí semínko – je z toho film plnej čmáranic, zvuků, zajímavý hudby a občas i atmosféry. Pak zjišťujete, že to všechno už tady bylo, dokonce bez hysterickejch ženskejch a jsou chvíle, kdy mě ta píča sere. Ale nakonec v tý záplavě sraček bych řekl, že je to z toho lepšího soudku. Jo a mohl by se jmenovat třeba… Damien. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kámoška začala ,,gůglit“ slovíčko DÉMON. 2.) Zjistím, jestli pomůže, když se před Ďáblem zavřu na hajzlu. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

A to vylízané z té podlahy prej nebylo sperma??? Škoda, já myslela, že alespoň záblesk něčeho, co bych ocenila. Velebnosti, nuda je nuda, s tím nepohnou ani snědé Hispánky za dozoru Helgy z Švédska. I když, ďáblů není nikdy dost a já exorcismus vítám, nerada se u něj cítím tak, že se z nás tvůrci dělaj p*del. To si mohli dovolit akorát ve Scary Movie, tam to deklarovali dopředu. Tady si ovšem připadáte, že je snad cílem koukat na blbé herce, poslouchat scénář o ničem a vidět efekty, které vyvolávají salvy smíchu (pauza, jsem zamyšlená, pauza, kouknu z okna, pauza, vrátím se k sešitu, pauza, a světe div se, bože, néééé, je počmáranej). ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film tohoto žánru, ztráta času. O příběhu se nemá cenu bavit, ten je snad každýmu jasný. Přidaná hodnota žádná, herci nejen že neumí hrát, navíc jsou otřesně nesympatičtí. Kdyby ty ženský aspoň ukázaly rodidla v těch pár lechtivých scénách, dal bych dvě hvězdy. Takhle klasická jedna za to, že jsem vydržel do konce. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vyškerený a vyshakerozrehotaný paškvil, ktorý sa pokúšal dovidieť na klasiku všetkých klasík. Preložene nablblou, našminkovanou vedmou , to bol naozaj originálny nápad. Centrál bárbina vystrihnutá z telenovely zahrala to, čo jej obmedzený herecký talent dovolil.Záver to zaokrúhlil na oblú nulu, ale dám zhovievavý bodík za názov. Po dlhej dobe film, ktorý Ma nahneval. Na "svoje" filmy totiž nedovolím nikomu a v tomto prípade ani tomu ničomu siahnuť. Soft Canada ! ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama