Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

hippyman 

všechny recenze uživatele

průměrný béčkový kousek, kterému nelze upřít jistou dávku mysteriózního napětí a koukatelnou hereckou dvojku... naproti tomu je ve filmu zas jen několik očekávatelných lekaček, klasické schéma vyvražďovačky a final battle... no, šlo to určitě natočit líp, ale dokoukat se to dá... 50% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nový The Omen, který překvapuje velmi mile ve všech hororových aspektech. Whisper je pro mě opravdovým překvapením, protože z variace na The Omen se stalo "pokračování", které využívá všech zbraní jako původní film a konečně byl i nalezen chlapec, který dokáže vyděsit pohledem. Od neznámého režiséra Stewarta Hendlera je to velmi milé překvapení, které si doufám najde mnoho fanoušků a Hendler dostane další šanci s trochou více peněz ukázat nám trochu svého umění. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Televízne pôsobiaca variácia na Omena, ktorá neurazí, dokonca poteší niektorými peknými sekvenciami, ale zároveň vás utlčie naťahovaním deja a všetkými klišé, aké vám len zídu na um. Fanynky Josha Hollowaya alias "losťáckeho" Sawyera by si však túto príležitosť nemali nechať ujsť. Josh je skoro furt na place. Čo naopak nás, heteráčov, akurát znovu presvedčí, ako zúfalo tento fešák s imidžom kovboja nevie hrať. Jeho herecký register má len dve polohy "som drsný a nasratý" a "som ešte drsnejší a ešte nasratejší". ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Whisper mě bezesporu zaujal a nebyl pro mne ztrátou času, ale ani nebude patřit na seznam mých oblíbených filmů, které bych si musel pouštět častěji. Největší doménou zde byli samotné flashbacky a noční můry, která navodili místy příjemnou děsivou atmosféru. Určitě bych pochválil i herecké výkony většiny protagonistů, ale trochu mě otrávili používané nudné dialogy a několik nedůvěryhodných scén, které bych vystříhal. Jde o lepší průměr, který určitě stojí za shlédnutí. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pokud se někdy dostanu do finanční tísně, kterou by řešil jen únos dítěte a následné výkupné tak si okamžitě vzpomenu na tento film a radši si vezmu trojité přesčasy a seženu čtvrtou práci. Budu stahanej jako burlak, ale budu naživu a nebudu muset čelit malému démonovi jako parta v tomto snímku s hodně hutnou mrazivou atmosférou. Ten kluk byl fakt démonickej a likvidaci únosců si ďábelsky užíval. A já si užíval tento film. Doporučuji shlédnout večer během zimního období a máte o bezesnou noc postaráno. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama