Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je Štědrý večer, za okny zářivě bílá zima, a vy po slavnostní večeři míříte k překrásně nazdobenému stromečku. Na špici se blýská hvězda, po větvičkách skotačí jiskry prskavek a dole na zemi leží veliký, krásně zabalený dárek. Za doprovodu líbezné hudby jej s úsměvem na tváři pomaličku rozbalíte a... nic, nic v něm není. Zbyl jen pomačkaný ozdobný papír. A tak pořád platí, že film o únoscích je dobrý tak, jak chytří jsou sami únosci. Pro milovníka povrchní načančanosti libá symfonie, pro toho, kdo potřebuje i duši, prázdný remix. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše, kdyby v tomto hororu nehrál můj milovaný Josh "Sawyer" Holloway, ani bych o něj nezavadila. Se zájmem jsem tedy v noci zapnula televizi a nelitovala jsem. Děj mě udržoval v neustálém napětí, představitel Davida byl neskutečně démonický (chválím i českého dabéra) a ke konci už jsem měla vítr i z té vánoční melodie. Ty pomalované zdi mi asi zůstanou dlouho v hlavě. Můžu jenom doporučit. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Horory, kde jsou zlé malé dětičky mám rád, takže tahle omenovská variace mi sedla. Mělo to správnou atmosféru, nepříjemného chlapečka a i nějáká ta lekačka se našla. No jo - je to béčko a herecké obsazení nestojí za nic (kromě Rookera), ale i tak mě to mile překvapilo a přál bych si víc podobných záležitostí. 65% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sawyer z Lostu a Sára z Prison Breaku bok po boku. Tak to už je bomba sama o sobě a já to můžu jako fanoušek obou seriálů jen ocenit. Jinak co se filmu týče, tak ten není nic moc. Největší problém jsem měl s ústřední postavou malého nevinného ďábla. Přišel mi naprosto marný a vůbec se do té role nehodil. Autoři měli vybrat určitě někoho jiného. Jinak samotné zpracování mohlo být taky určitě lepší a zajímavější. I poměrně zajímavá pointa či zjištění se v tomto snímku najde, ale nění to nic světaborného. Některé scény stojí za to, ovšem konec je dle mého názoru špatný. 40% ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Čistý 3. Nemůžu výš, to bych ztratil svou objektivní stránku. Místy je to dosti nablblé a naivní+únosci mi přijdou, jak banda výrostků,co vymáhaj z mladších žáků svačinu.Herecky tu vyniká Rooker, bohužel jen chvíli a Holloway, jenž se v LOST za ty léta naučil hrát na výbornou. Zbytek jsou plošně napsaný, zbytečný postavy, jimž nepřejete nic jinýho, než aby ti vlci sežrali je. Včetně toho malýho, ukecanýho smrada, kterýho bych asi už 2. noc vyhodil na mráz a přikurtoval ke stromu. Scénáristovi bych nejradši zaplatil lekce logiky. Už jen ten konec, jak odhodí pistoli, aby mohla následovat honička se sekerou po lese ala Osvícení. Atmosféricky to taky bylo slabý jak čaj. To mě tedy daleko lépe sedl Případ číslo 39. Asi jsem se moc těšil na Hollowaye, až jsem si neuvědomil, že seriálový herci většinou pak končí, až na světlé vyjímky, v takovýchto ultrabéčkách. Jak říkám, čistý 3 hvězdy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama