Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 2

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (75)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nechci se tady znovu chvástat svoji dokonalostí, ale já odhalil psycho vrahounka dříve, než vůbec stačil svůj čin spáchat. Sympaťák od pohledu. V rámci zachování překvapení ho v tomto komentáři pomalejším divákům samozřejmě neprozradím, protože zcela chápu, že informace o tom, že tím hajzlem je šeredný brácha hlavního hrdiny by mohla narušit celé další sledování. Úvod byl přiměřeně dlouhý a přiměřeně nudný. Mnohem horší byla část následující, kdy se tatík pokoušel psychicky vyrovnat se smrtí své dcerky. Tato část byla opravdu těžce o hovně. Bez přehánění! Následovala ovšem část samozřejmě nejzajímavější, na kterou jsme se všichni v koutku duše těšili - vykonání spravedlnosti. Ti nejsadističtější z nás si jistě malinko povzdechli, že na mučícím stolečku nic až tak děsivého neproběhlo. Proběhla pouze standardní satisfakce, která je ovšem rozhodně lepší než 20 let análního průzkumu za mřížemi. V rámci žánru bych tento film asi zařadil těsně mezi ty podařenější. Zkrátka líbilo, ale neoslnilo! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Australie+Revenge+Torture= Absolutní nářez! Film se ze začátku jeví jako rodinné drama a z ničeho nic ŠOK! 6 Letá holčička je unesená ze své postele a brutálně zavražděna, zde mi opravdu tekly slzy proudem, velmi silný emotivní nátlak je kladen na diváka a poté, co se otec rozhodne vzít zákon do svých rukou a dopadnout vraha své dcery za účelem pomsty to začne!! Nejšílenější, nejrealističtější, nejextrémnější torture všech dob! Tohle je úplně jiná liga, tenhle film se nemůže srovnávat s filmy typu dosalja, snuff 102 či všechny ostatní nezajímavé srajdy, kde nejde nic vidět. Zdejší gore je opravdu nepříjemné na sledování, já sám jsem měl problém neotáčet hlavou, něco takového jsem v životě neviděl !! Film opravdu jen pro otrlé se silným žaludkem !! Absolutně bezchybné efekty a profesionální produkce tenhle horor posunují hodně vysoko. 80% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„LIDSKÉ TĚLO DOKÁŽE VYDRŽET TOLIK BOLESTI…“ /// Bacha! Vono to moc nehororuje (jako nestraší, debile!). Je to spíš takový drama vo rozvedeným taťkovi, co má dcerku na víkend, bejvalka ho sere… brácha taky… prostě drama. Jednoho rána je malá Georgia v - prostě pryč a děj nenuceně přechází do mstitelský části, která nestraší. Spíš někoho bolí, páč je plná vynalézavý tortury. Psychologicky to maj zmáklí, páč vám je vlastně dobře (relativně), když osoba na skřipci trpí. Asi za to může vrozenej smysl pro spravedlnost, že film i při dentistickejch úkonech baví. A přitom tady nejde vo žádnej mstitelskej hon na hajzla. Jen vo prachsprostý ubírání kyslíku! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Krvácení u nás zastavujem ledlampou. 2.) Můj hrdina je Keller Dover. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevydarený pokus o torture drámu, v ktorej sa papá pokúša filmovo už dávno peskúšaným spôsobom načrtnúť spravodlivosť. Celé je to mylka a smrť dcéry je len zámienkou na pár krvavých radovánok pre cielenú divácku obec. Tá sa síce dočká, no nepotrebnými vsuvkami, ktore spôsobili tú závratnú minutáž.. Bolo už ďaleko lepšie aj bez "gore " a preďaleko úprimnejšie. Kengura teda takto žáner nenakopla. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi naháňa zimomriavky aj teraz, keď píšem tento komentár. Strata dieťaťa je v každej situácii neskutočné utrpenie, ale prísť o dieťa takýmto spôsobom je neúnosné. Film je nabitý emóciami. Ale potom prišlo to, čo som chcel vo filme Behandeling, ktorý je dosť podobne ladený a práve tam mi to chýbalo a tým bolo mučenie. Je tu ukázané, kruto, drsne a nesie v sebe pár nových moderných prvkov (ostnatý drôt v zadku). Mučenie je tu rozobrané do najmenších detailov. A kamera bola veľmi slušná a bavil ma aj príbeh, ktorý ma dostal svojou prepracovanosťou. Aj keď v niektorých scénkach strácal dych ako celok ma bavil. ()

Reklama

Reklama