Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 1

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Austrálsky revenge kúsok o rozvedenom otcovi, ktorému niekto unesie, znásilní a zabije šesť ročnú dcéru. Polícia je tradične bezmocná a keď otec narazí na nové informácie, rozhodne sa všetko vziať do vlastných rúk. Celkovo priemerný žánrový kúsok, ktorý je v prvej polovici možno až zbytočne pomalý, zdĺhavý a príliš mi nesedel ani hercami, ktorých otravný prízvuk znel ako by mali permanentne plnú hubu horúcich zemiakov. Ale druhá polovica; kde sa to už rozbehne a vystupňuje až do nečakane brutálneho mučenia je zaujímavejšia a svojím vyznievaním až zdrvujúca. Hodnotil by som za 2*, ale pre tú prekvapivo intenzívnu násilnosť trochu prilepším, + navyše od režisérovho predchádzajúceho, chabého hororu "Come and Get Me" ide o exemplárny posun vpred. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celý film ve víceméně jedno velké béčko, ve kterém celá první polovina je vlastně jen nudná vata, která spolu s nijak dobrými herci a béčkovou kamerou do filmu diváka až tak neláká, ale jakmile dojde na pomstu a následné mučení, tak je teda na co se dívat. Hodinu trvající gore je výživné, brutální, nápadité (ostnatý drát do prdele, lámač kolene..) a celkově se na něj moc dobře kouká, což dělá z filmu solidní přírustek do torture subžánru. Nicméně z mého pohledu jsou tyhle filmy takové splachovací – na jedno podívání svým vizuálním obsahem určitě zabaví, ale že bych si na něj s radostí v budoucnu vzpomněl, to asi ne. Žánrově lepší nadprůměr, z hlediska filmové kvality už jen průměr. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi naháňa zimomriavky aj teraz, keď píšem tento komentár. Strata dieťaťa je v každej situácii neskutočné utrpenie, ale prísť o dieťa takýmto spôsobom je neúnosné. Film je nabitý emóciami. Ale potom prišlo to, čo som chcel vo filme Behandeling, ktorý je dosť podobne ladený a práve tam mi to chýbalo a tým bolo mučenie. Je tu ukázané, kruto, drsne a nesie v sebe pár nových moderných prvkov (ostnatý drôt v zadku). Mučenie je tu rozobrané do najmenších detailov. A kamera bola veľmi slušná a bavil ma aj príbeh, ktorý ma dostal svojou prepracovanosťou. Aj keď v niektorých scénkach strácal dych ako celok ma bavil. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Austrálie, Francie, Španělsko jsou pro mě zárukou kvality.Tentokráte snímek od klokanů, který byl hodně silně emocionální a brutální. Když to vezmu popořadě, první polovina napsána jako výborné drama, které si najde svou jednu silnou scénu, kdy holčička zemře. To jsem jen tak tak držel slzy. No jo, ale co přišlo pak, to bylo Torture inferno. Otec bere zákon do svých rukou, vyhledá vraha a to, co s ním udělá je nad rámec všech brutus filmů co jsem zatím viděl. Tohle bylo nejlepší a nejbrutálnější mučení co jsem kdy viděl. Takové skvělé gore se taky jen tak nevidí a nejde poznat menší náznak CGI či nějakého bordelu. Vážně krása. Některé mučící techniky jsem snad nikdy neviděl a u některých momentů jsem i já (docela otrlý divák) řekl, tohle je už docela dost. Nic jiného než plný počet. 45 minut jen mučení a mučení. Nedoporučují všem, protože na tohle musíte být vážně připraveni. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LIDSKÉ TĚLO DOKÁŽE VYDRŽET TOLIK BOLESTI…“ /// Bacha! Vono to moc nehororuje (jako nestraší, debile!). Je to spíš takový drama vo rozvedeným taťkovi, co má dcerku na víkend, bejvalka ho sere… brácha taky… prostě drama. Jednoho rána je malá Georgia v - prostě pryč a děj nenuceně přechází do mstitelský části, která nestraší. Spíš někoho bolí, páč je plná vynalézavý tortury. Psychologicky to maj zmáklí, páč vám je vlastně dobře (relativně), když osoba na skřipci trpí. Asi za to může vrozenej smysl pro spravedlnost, že film i při dentistickejch úkonech baví. A přitom tady nejde vo žádnej mstitelskej hon na hajzla. Jen vo prachsprostý ubírání kyslíku! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Krvácení u nás zastavujem ledlampou. 2.) Můj hrdina je Keller Dover. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Reklama