Reklama

Reklama

Mi mefahed mezeev hara

  • Izrael מי מפחד מהזאב הרע (více)
Trailer 1

Série brutálních vražd nezletilých dívek svede dohromady tři muže: otce poslední oběti toužícího po pomstě, policejního detektiva operujícího mimo zákon a hlavního podezřelého - učitele, který byl zatčen a následně propuštěn kvůli policejní chybě. (fullrose16)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Hyperbolizovaná legrace. Thriller s nadsázkou. Černá komedie. Říkejte si tomu, jak chcete, ovšem jedno asi jen tak nepopřete - že je Big Bad Wolves dalším výtečným příspěvkem do tohoto výživného a mně velmi lahodícího filmového mixu (dále např. Lovci hlav nebo Ruang talok 69). Násilí je zejména v té druhé (primárně komediální) polovině, kde je ho taky nejvíc, zjemňováno a zlehčováno odbíháním od tématu (tedy mučení) - ať už mučiteli „v tom nejlepším“ volá ustaraná matka, vyruší ho zvuk minutky právě dopečeného korpusu na dort nebo se jedná o etudu s otcem a mnohé další. Vtípky jsou ovšem i slovního charakteru a například u takové debaty o všech mužských tělesných otvorech jsem regulérně vyprskl smíchy. Ale už toho radši nechám, ať z toho taky něco máte a užijete si nějaké to překvapení. Nádhera. Titulky naleznete zde. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Škála výrazů, která mně proběhla během projekce ksichtem, by klidně vydala na samostatnou krátkometrážní One woman show! Neuvěřitelně fungující spojení thrilleru, krimi a komedie, domazlené skvělou hudbou a slow-motion záběry, kde sice není komu vysloveně fandit, ale ani koho zatracovat, a i když se tu stojí fronta na mučení, žádná traumata si neodnáším, neboť jak známo - maniaci se bojí zase jen maniaků :-). ()

Reklama

Maq 

všechny recenze uživatele

Zajímavá věc - neviděl jsem ve filmu žádné komediální prvky. Přesto tady mnozí uživatelé píší, že se u filmu smáli. --- Sledoval jsem to jako svéráznou detektivku a hádal, jak se věci vyvinou a hlavně zda hlavní podezřelý je opravdu vrahem. Za vidění to stálo, ale - snad že jsem nepostřehl onu humornou rovinu - film hodnotím jako vcelku bezvýznamný. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Hmmm... po nepodarku Rabies nám židovský židia ponúkli niečo na štýl Guya Ritchieho a mne sa to páčilo. Začiatok to má trošku pomalší, ale keď už sa na scéne objavia všetci magori bez predkožky, dostane to iskru a ide si to perfektne za svojim. Hlavne ma potešilo, že som necítil americký vplyv, ale skôr európsky a bolo to aj pomerne originálne... Som milo prekvapený a nečudujem sa, prečo to Quentin označil za film roka... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné spojení černé komedie a žánru krimi, které funguje a šlape až do konce. Čekal jsem nějakou slátaninu, ale dočkal jsem se naprosto perfektní podívané. Tragické, úsměvné a přece nakonec tak úplně jiné, než jakou jsem čekal. Aneb pátráni po vrahovi na izraelský způsob, ve kterém nechybí ani příslušík arabské komunity (ta scéna nemá chybu a je velmi úsměvná). Závěrem bych chtěl ještě poděkovat uživateli (mOnkey) za výborný překlad. Bez jeho skvělých titulků bych se cítil blbě, asi jak pedofil zavřený ve sklepě. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama