Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 2

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (269)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,3miliónaTržby USA $25,801,047Tržby Celosvetovo $36,143,981Tržby za predaj Blu-ray v USA $835,010 //počet predaných kusov 21,451Tržby za predaj DVD v USA $1,670,550 //počet predaných kusov 86,839║ odbité, bez poriadnej atmosféry, na rýchlo upečené /40%/ ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Celý film som mal pocit, že pozerám na mladšieho brata Hráčov so smrťou, pekne natočené s príjemným obsadenstvom. Báť sa tu nedá čo je škoda, je to skôr thriller s pár ľakacými scénami. Páčili sa mi postavy, ktoré sa nechovali stupídne, hneď im bolo jasné, že urobili to čo robiť nemali a ...no skončili tak ako skončili. Dal by som aj štvrtú hviezdu, ale za poslednú (prečo majú režiséri snahu na záver zakaždým ukončiť film stereotypom?) scénu zostanem na obligátnych troch. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka je dá se říct poměrně povedená. Jakmile ovšem dojde k zásadnímu zvratu, á la zkusme to na mojí mrtvé holce, ocitají se tvůrci v průšvihu, ze kterého se už nevyhrabou. Její černá bělma a čtení myšlenek u druhých ještě jaro nedělají. Zbytek je o vykrádání, pár lekačkách a nudění se. Ani Olivia Wilde nic nepředvede. A jak to dopadne? Tvůrcům je to jaksi jedno, stejně jako divákům. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po příjemném traileru jsem celkem otráven jak mdlé a nezajímavé to bylo. I přes pohádkovou stopáž se film rozjíždí pomalu, lekačky absolutně nefunkční, soundtrack nemá grády a to jsem měl i sluchátka. Závěrečné vyúčtování taktéž na houby, vizuálně je film chabý, jen díky Olivii Wilde má cenu film vidět, na ní bych mohl nechat oči. Zklamání , jsem rád, že jsem nešel do kina. 40% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Myslím si,že pro Lazarus effect je těch 47% docela nespravedlivých.Z nevinně vypadajícího hororu se to pomalu,ale jistě měnilo v pořádnou pekelnou vyražďovačku s pár "lekačkama".Něco podobného jsem čekal,ale nakonec mě film kladně překvapil.Samozřejmě se to nemůže vyrovnat V zajetí démonů nebo podobným filmům,ale zase to tak špatné nebylo.Olivia Wilde jako hlavní představitelka démona svou roli zahrála dobře,ostatní herci také ušli.Konec byl velmi překvapivý.Za mě dávám 60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita v USA. Natočení filmu trvalo tvůrcům necelé dva měsíce. (willy1)
  • Olivia Wilde (Zoe) byla v době natáčení filmu těhotná. Filmaři proto museli přizpůsobit způsob snímaní záběrů, aby nešlo vidět její větší bříško. (Narcis)
  • Tvrdenie, že ľudia používajú iba 10 % svojho mozgu, je bežný mýtus, ktorý by vedci s kapacitou uvedenou vo filme určite vedeli. Moderné výskumy dokázali, že celý náš mozog je v neustálej činnosti. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno