Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti som nevidel. Takže zrejme aj preto som bol z toho celý dezorientovaný. Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. Na mňa to bolo až prehnane uletené. Navyše je to celé natočené v lacnom televíznom štýle. Takže nie len nahlúply námet a stupidný scenár, ale i úbohé herecké výkony, debilné dialógy, mizerné digitálne triky a neohrabaná poloamatérska réžia. No ale však čo iné sa dá čakať od filmu, ktorý sa volá "Žraločie tornádo 3"? * ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Úžasný! Musím říct, že jsem se ani nebavila, jen byla překvapená. Žraloci prší z nebe! Snad bych dala i o hvězdičku víc, kdybych si byla jistá, že tvůrci to nemysleli vážně. Nejlepší filmový konec, v břiše žraloka doplachtím z vesmíru na zem a cestou porodim. Píšu si na svůj seznam 100 věcí před mojí smrtí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych chtěl podotknout, že obsah k tomuto snímku musela psát absolutní 3,14ča. Při letmém průzkumu jejího trapného profilu, jsem si nemohl nevšimnout, že daná uživatelka píše samé 3,14čoviny a už by ji měl konečně někdo zakázat psát. Minimálně obsahy, které vás praští do očí jako první. To, že má mezery ve vzdělání a napíše něco jako "aby zastavili dravé predátory, již se postupně prokousávají" člověk ještě s přimhouřeným okem přehlédne, ale pro pánaboha, jaký "další dvouhodinový film"?! Copak asi slečně bere, že ji čas běží o tolik jinak. Jestli se sem náhodou někdo kompetentní dočetl, tak bych tímto poprosil o opravu. Jinak sem zabloudí nějaký cizinec a pomyslí si o nás něco hodně ošklivého, ba dokonce vulgárního. Dále bych poprosil o žánrové zařazení mezi komedie, protože tohle zkrátka a evidentně není nic jiného. To jen tak na úvod a teď bych se přesunul k tomu "dalšímu dvouhodinovému" oskarovému snímku. Rozhodně to není taková švanda jako v předchozím díle, ale ani taková hovadina jako jednička. Zejména úvod je poměrně nudný. Vykompenzuje to snad jedna příjemná kolotočářská atrakce a samozřejmě absolutní perlou je přepálený vesmírný závěr, který rozhodně leckomu vykouzlí úsměv na tváři. Především musím vyzvednout žraločí padák, porod uvnitř žraloka během průletu atmosférou a samozřejmě i převratnou novinku v podobě interaktivního závěru, kdy si divák může zvolit, zda jedna postavička konečně chcípne, nebo bude opět otravovat ve čtvrtém pokračování. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Od začátku je vidět, že třetí díl už je v podstatě jen jedno velké popkulturní pomrkávání na fanoušky série (což potvrzují i desítky cameo roliček lokálních US celebrit a jiných bulvárních hvězdiček). Úvodní pasáž ve Washingtonu je natolik nesmyslně přepálená, že kdyby to v takovém tempu pokračovalo až do konce, bylo by to dílo, které by natrvalo změnilo dějiny kinematografie. Bohužel to tak nepokračuje a ani konec, byť hodně tlačí na pilu (i doslova), už nemá takové grády. Kdo viděl předchozí dva díly, ví, co čekat. Objektivně strašlivá slátanina, subjektivně o kapku lepší než dvojka, fanoušci podobných filmů budou nadšeni, ale já už jsem se u některých dějových "zlomů" nudil. A upřímně, nakonec mě z celého filmu nejvíc šokovalo, jak moc je na Hasselhoffovi vidět stáří (nebo chlast?). ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama