Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Čo od takéto počinu čakať? Biedne cgi, biedny príbeh, sexi kočky v plavkách. Prvých dvoch sme sa dočkali. Čakal som niečo na štýl Čelustí, keď budeme sledovať mladú partu snažiacu sa prešetriť riadenie žralokov v Malibu. Miesto toho sa z čista-jasna prirútilo veľké tsunami. Hlavné postavy vbehnú do domčeka na pláži, zatvoria okná, cez ktoré trošku nastrieka dnu vody. A hneď vzápätí počujeme, že sa jednalo o 30 metrové tsunami, ktoré si vyžiadalo 850 životov (či nejak tak). Keby sa hentak kvalitne stavali všetky domy na pobreží, tak by sme sa už nikdy tsunami nemuseli báť. A následne sledujeme skupinku ľudí, ako panikária v malej miestnosti, do ktorej sa dobíjajú žraloky. Škoda, že sa tak skoro zbavili tej akvavedkyne, bolo by zaujímavé sledovať, ako ich trhajú žraloci a ona vykrikuje, že aj tak týchto predátorov treba chrániť. Nevyužitý potenciál na otravnú postavu. Ale vyriešenie milostného trojuholníka na konci pobavilo. Celkom priemer, ani dostatočné blbý, aby som sa nasmial, ale pozerať sa dal. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je největší žraločí zoufalost všech dob. Vše je tak nehorázně splácané, že by jeden brečel. Nic tu nemá logiku. Jak tu je například řečeno, na pobřeží se vřítila 30 metrů vysoká vražedná vlna tsunami, která zatopila velkou oblast ve vnitrozemí a zničila veškeré rodinné domky. A světe div se, dřevěná budka pobřežní hlídky to na pláži vydržela bez úhony a dokonce i několik záchranářů ukrytých uvnitř. Do toho se objevilo několik (prehistorických) žraloků. Během prvních dvaceti minut je čtyřikrát zopakovaný záběr pixelového žraloka, jak připlouvá s otevřenou tlamou ke kameře, kterou spolkne. Do toho stupidní dialogy a zhovadilosti je dokonáno. Proboha, co tím chtěli tvůrci říct? Mají snad diváky za blbce? ()

Reklama

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, pri mojom putovani horrorovymi vodami kedy nepohrdnem prakticky ziadnym filmom a musim ho vidiet uz len z povinnosti, je jasne ze castokrat natrafim aj na nieco take ako je Malibu Shark Attack. Efekty moc riesit netreba od toho sa cakat ani nic nedalo, skor som sa strasne bavil na ,,hercoch,, ktori vyzerali ze ich priroda obdarila jednoducho iba jednym zakladnym vyrazom tvare, ktory nie su schopny nijakym sposobom ovladat. Vety ktore zo seba pustali su uplne bezmyslienkovite, samozrejme postavene na hlavu a cele to vyzeralo tak ako keby v tom hrala nejaka partia zombikov ktori na vonok vyzeraju viac menej ako ,,normalny,, ludia. No proste jeden velky nepodareny vtip. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já osobně mám TV horory rád a doufal jsem, že spojení Pobřežní hlídky s EKO hororem bude sice stupidní, ale zábavný. Bohužel se tak nestalo. Přesto, že Útok žraloka nemá ani hodinu a půl, tak mi to přišlo dlouhé a těšil jsem se až to skončí. A stačilo by více mrtvol a méně šťastný nejen průběh, ale i závěr. V tomto "dnu" hororové zábavy se dá najít rozhodně mnoho lepších počinů. ()

Richie1 

všechny recenze uživatele

To není ani béčkový film, ale něco horšího. Nesmyslný, nelogický (vlna tsunami přijde, ale už neodteče a pobřeží je stále pod vodou), příšerné efekty (žraloci jsou buď k pláči nebo k smíchu), protivná uřvaná blondýna (po nějaké době jsem si už přál, ať ji konečně žraloci sežerou). A scény s řezáním žraloků ve vodě s motorovou pilou mě fakt dostaly. Ach jo, taky musím skouknout kdejakou ptákovinu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama