Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, překvapen, ale docela nemile. Čekal jsem solidní krvák, ale to se bohužel nestalo. Příběh je strašně základní, nudný, nenápadný. Od režiséra, který natočil Nzvratný osudy 2 a 4 bych čekal něco víc. Velkou chybou je, že je film v přístopnosti PG-13. Proti této přístupnosti nic nějak nemám, hodně filmů, které mají tuto přístupnost, např. Smrtonosná past 4.0, Bourny, Bondy atd.. mám ve velké oblibě, ale u hororu má být krev. Jasně, u tohohle filmu byla, ale jak žralok útočil, tak byla vidět jen trochu ve vodě, nic konkrétnho. A ta ukousnutá ruka, no jako bylo hodně úsměvné, jak černoch zabil s jednou rukou (po několika hodinách byl černoch zdravej po ztrátě ruky) žraloka. Takže mé hodnocení je pouze tak na 28% = * ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další remake úspěšných Čelistí. Akorát teenagerovský a ještě k tomu nesahá Čelistem ani po kotníky. Herci jsou špatný a, co je ještě horší? Charaktery postav jsou absolutně nezajímavé. Soundtrack mínus. Příběh mínus. Film je dost předvídatelný a nemůže se stát, že by vás zde něco překvapilo. Některé scény jsou absolutně hloupé až trapné. Slabý odvar Čelistí? Hmm ani to ne. Žraloci jsou udělaní celkem dobře a to je snad jediné pozitivum na tomto filmu. Aspoň tam neplavají střeva a dobře se na to kouká. ( 22 procent ) ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlidka mnoha druhů neherectví, na níž je zajímavé hlavně to, že její tvůrci nepovažovali za podstatné do hororu (nebo thrilleru, jak se píše zde) zařadit ani vteřinu jakéhokoliv napětí. Krev teče, žraloci vrčí a vyskakují nad hladinu, vše je očividně vážně míněno... Kdepak. Jsou to dva týdny, co jsem viděl Spielbergovy Čelisti konečně i v kině, takže jsem možná zaujatý, ale... Ne, nejsem. Noc žraloka je vážně pitomost. A kdo by pochyboval o duševním zdraví štábu, který ji natočil, ať počká na neskutečný potitulkový hudební videoklip. Mě vyděsil asi stokrát víc než jakýkoliv žralok. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A vite co? jdete se vsichni bodnout mne se to libilo je to pripad ptakoviny tak ultimatni ze proste nemuzu jit pod 3 hvezdy uznavam ze ty herci sou dost hrozny ale nastesti nedostanou moc velkej prostor a jeden po druhym mizi pod hladinou uplne nejvic ultimatni pak je ta pointa filmu to nebudu prozrazovat to se musi videt kazdopadne jestli to nekdo bral vazne tak se nedivim ze mu to nelibilo tohle je v prvni rade bezmozkovy becko ktery se chvilema snazi tvarit jako acko ale nastesti jenom chvilema rychle to ubehne a marna slava ale Ellis mne opet nezklamal styl tohoto rezisera se mi proste libi a uz se tesim na dalsi kousek tak trochu doufam ze jeste vezme do ruky nezvratnej osud a trochu ho ozivi jo a vzkaz memu oblibenemu uzivateli POciSEMOVi sorry ale tentokrat se tezce neshodneme asi si holt jeste pro takovy ultimatne zabavny odpadni zalezitosti nedorostl jasne ze to byla picovina ale ja mam zabavny picoviny rad tak trochu nadhledu lidi ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale do háje se vším, nevím co všichni po traileru čekaly že tak nadávaly, navíc i název jen ukazuje že film bude v odlehčeným duchu, takže opravdu nechápu ty odpady. Já jsem očekával jednoduchou, prostoduchou jednohubku kterou jsem dostal, a tak jsem se teda bavil. Je pravdou že postavy se někdy chovaj jak mamlasové ale to mě ani tak neštvalo, spíše mě štval ten nebojácnej černoch. Žraloci byly fajn a efekty ušly, to že postavy chodily neustále do vody bylo taky oduvodněné takže to bych neřešil, herci hrají špatně a všechno je takové béčkové(hlavně Leonard s jeho zubama byl parádně béčkovej. Zábava to byla. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama