Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

1860 

všechny recenze uživatele

Tohle možná mělo být zajímavé, mělo se to odehrávat v nádherné přírodě/divočině, mělo to být napínavé, plné ohromujících efektů, velkého boje na konci a neuvěřitelného závěru.. Nakonec to vypadalo, jako by se na lodi sešli největší blbci v celé Austrálii a krokodýl nám všem prokázal velkou službu.. Škoda, že za to nebyl nakonec odměněn.. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

"Vážení velevážení, do vašeho města přijel cirkus. Ale není to obyčejný cirkus! U nás, dámy a pánové, máme v cirkuse krokodýla. A není to jen tak lecjaký krokodýl! To je krokodýl, co přeplaval celý Nil, aniž by si ocas namočil. Pánové, kdo z vás to svede taky? Ančo, bubnuj!" No ty kokso, to jsem zase jednou viděl cypovinu... Nejvíc jsem se smál při závěrečných scénách s tou digitální potvorou, která skáče jako delfín a než někoho spolkne, tak si ho efektně nadhodí. Škoda té kočky s barevnými vlasy, byla docela kus. A co tam dělali ti dva šerifové, to mi není jasné. (409.) ()

Reklama

vlKousek odpad!

všechny recenze uživatele

Bože to myslel režisér vážně???Fakt mě zajímá, jestli najdu někdy úplný filmový dno, kdy už nebudu moct najít horší film!!! ....ale asi ne, tohle mě o tom opět přesvědčilo...A ten konec???...Nefungovala brokna z půlmetrový vzdálenosti, tak vyzkoušíme klacky, třeba ho vyřídíme....bože a to probuzení borce, kterýho vyblil ten krokodýl, a on ještě drží repelent v ruce a řekne, že bez něj ani ránu ....no to snad fakt ne, největší sra*ka pod sluncem :DDD ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak společnost Nu Image je vždycky ''zárukou kvality''. Děj filmu bych možná ještě překousl, ale ten zbytek mi přišel celý jako nějaká parodie. Herci otřesní, speciální efekty k smíchu -viz. gumová hlava. Digitální krokodýl, který shodí auto ze srázu, je rychlý jako prase atd....Prostě jsem se u toho zasmál, ale jako horor se tohle nedá brát moc vážně. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Hooper uz senilni nebo se uplne zblaznil, protoze to co predvadi v krokodylovi, to se hned tak nevidi. Film je tak hroznej, az se musi videt (jak se to nema delat), scenar neexistuje, krokodyl je tak strasne trikove zpracovanej, ze je lepsi ho ani nevidet a herci sou tak neuveritelne amatersti, ze si nic jinyho - nez sezrat - vlastne ani nezaslouzej! ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama