Reklama

Reklama

Black Water: Abyss

  • Nový Zéland Black Water: Abyss (více)
Trailer 1

Dva páry vyrazí na výlet do australské džungle, aby prozkoumali dosud lidstvem nedotčenou, hlubokou jeskyni, objevenou jejich kamarádem, který se do této tajemné šachty vydává s nimi. Když se všichni spustí dolů, začíná dobrodružství. Ne však takové, jaké si myslíte. Venku totiž začne obrovská bouře a jeskyni zaplaví voda. To ale není to nejhorší, skupina totiž po chvíli zjišťuje, že ve vodě něco je. Něco děsivého a nebezpečného... (Matared)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Já jsem se v tomhle snímku moc nenašel. Mělo to své napínavé momenty, ale to bude mít asi každý snímek, kdy bude ve vodě několik lidí a mezi nimi proplouvat nenažraný krokodýl. Po vizuální stránce by to docela fungovalo, ale chování některých postav mě rozčilovalo natolik, že musím jít s hodnocením hodně dolů. Black water: Abyss (není to krásný název?) nejspíš nikoho neurazí, ale ani nepřichází s ničím výjimečným. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Režisér zatraceně nedoceněného The Reef který osobně považuju za možná nejlepší žraločí film hned za kultovními Čelistmi si sice vybral trochu slabší chvilku, ale že by si film zasloužil 47%, to teda ani omylem. Atmosféra v jeskyni je slušná, krokodýl dokáže nepříjemně vybafnout, herci v pohodě, smrti slušný a stopáž přiměřená. Velkou díru v žánru film sice neudělá, ale pro nadšence do animal hororů je film příjemnou jednohubkou na sobotní večer. Takovýhle mizerný hodnocení si nechte pro televizní SyFy píčoviny. Pohodová jednohubka.59%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička pěti lidí se vydá na průzkum zapadlé jeskyně, která by mohla znamenat profit coby turistická atrakce. Jenže v tu nejnevhodnější dobu se spustí bouře, voda stoupá a navíc se záhy ukáže, že komplex slouží jako obývák nebezpečné potvory. Klišé by nevadilo, protože to je průvodním znakem většiny podobně laděných filmů. Totéž se bohužel dá říct i o kameře, která se pravidelně plaší, když dojde na akci. Tady to navíc "podpořily" lampy, které výletníci překvapivě zapomněli nabít. A je to škoda, protože těch několik jasných záblesků, kdy se predátor ukázal, stálo za to. Na druhou stranu zvuková stránka zaslouží jedničku a poslouchat svačící mrchu mělo něco do sebe. Fajn byla i atmosféra jeskyně a konečně mi to sedlo i herecky, což mě upřímně řečeno docela překvapilo. Zbytečné mi přišlo řešení osobních problémů a rozesmál mě konec, ale nemůžu říct, že by celkový dojem pokazil. Slušná jednohubka. 60% ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Milujem filmy, ktoré sa odohrávajú v tme, prípadne osvetlené len baterkami a čelovkami. Oči z toho bolia, nič nevidíte, viac počujete a ani ten chudák krokodíl nevedel, že čo skôr. Prečo to tí ludia robia? Prečo to točia? Prečo do toho všetkého riešia aj vzájomnú neveru? Tento film ponúkne viac otázok ako odpovedí. Ale k žehleniu fajn. ODPAD! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mne sa viac videl Utes smrti 2010 nez tento film. Je to vyslovene priemerne, nemame zraloka, ale krokousa, este krokousovi jaxi jeblo v hlave, nezije jak obycajne krokodily v lagunach, jazerach a riekach, ale v akejsi jaskyni. Dovod precom tam ten krokous je samozrejme neviem - no a myslim, ze to nevie ani scenarista. Stari herci z Utesu Smrti 2010 su prec, postavy su t uplne nove. Skoda, Traucki ako reziser ma potesil Utesem smrti, toto je uz len taka nudna zivacka : 45 % ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o druhý režisérův film o krokodýlech. Tím prvním byla Krvavá laguna (2007). (Duoscop)

Reklama

Reklama