Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

genetique 

všechny recenze uživatele

Prvú polhodinu sa o krvilačnom Gustavovi len kecia, spomínajú sa jeho vraždiace orgie, ale nie a nie sa dočkať pohľadu na tohto krokodílieho krásavca a tak som ho už v myšlienkach videl ako umelú, gumenú vrtiacu sa figurínu, ktorá mi mala nahnať strach. Potom však prišla ozajstná beštia, ktorú sa tvorcovia vôbec nemuseli hanbiť ukázať, pretože Gustav bol naozaj dosť dobre trikovo spracovaný a R-ková prístupnosť bola dosť badateľná. Škoda, že toto je jedno z mála pozitív, ktoré film má. Kto bol gumení, boli herci, béčkový scenár nemal čím prekvapiť, bol som však rád, že som našiel len minimum nelogických situácií. 50%. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Kvalitních ,,krokodýlích" hororů bych si měl vážit, protože je jich samo o sobě málo, nicméně tenhle mezi ty kvalitní nemůžu zařadit.. přislo mi, že krokodýl tu nebyl na prvním místě a děj se hodně točil kolem občanský války, což mi moc nedává smysl.. kromě pohledu na pěknou africkou přírodou jsem si z toho neodnesl nic, už nikdy víc.. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem vážně nevěděl zda je hlavním tématem filmu nějaká občanská válka v Africe či ten obrovský digitální sympaťák. Teď když mi běží v pozadí už závěrečné titulky, můžu s klidnou duši říci, že jsem viděl jak lepší, tak i horší snímky s touto prehistorickou potvorou. Samotný krokodýl se však musím říct vcelku povedl i když ten pohyb po souši trochu skřípal, dalo se to vydržet. Scénář jako takový je, ale neskutečně hloupý. Několikrát jsem nevěřícně kroutil hlavou nad situacemi, které postrádají sebemenší logický smysl a jaká nešťastná náhoda se v některých momentech musela zrovna stát. Nakonec však dávám tři hvězdičky, mimo jiné za pěknou krajinku, hudbu a pěkné žrací scény. ()

T-enter 

všechny recenze uživatele

Taky bych pochválil herecké obsazení, hudbu, výpravu a celkem dobře udělaného krokodýla. Realističtějšího a lepšího než jaká byla nedávná anakonda. Ale vytkunl bych jeho mrštnost na souši, ta byla přehnaně "hollywoodská". Celkový příběh mě také moc nenadchnul, mohl být lepší. Dal bych pouze **, ale za Dominica Purcella a Orlanda Jonese dávám ***. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som to v TV v podnapitom stave, takže moje hodnotenie bude možno skreslené, ale to bol jeden z najhorších filmov s krokodílom aký som kedy videl. Efekty, nápady, absolútne o ničom. Z toho dôvodu nechápem tak slušné obsadenie, to celý rozpočet minuli na hercov? Asi áno, a tak aj vyzerá výsledok. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Poslední zpráva o pozorování krokodýla z tohoto filmu je z roku 2008. Přisuzuje se mu údajně na 300 lidských obětí. (Žralok)
  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama