Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem vážně nevěděl zda je hlavním tématem filmu nějaká občanská válka v Africe či ten obrovský digitální sympaťák. Teď když mi běží v pozadí už závěrečné titulky, můžu s klidnou duši říci, že jsem viděl jak lepší, tak i horší snímky s touto prehistorickou potvorou. Samotný krokodýl se však musím říct vcelku povedl i když ten pohyb po souši trochu skřípal, dalo se to vydržet. Scénář jako takový je, ale neskutečně hloupý. Několikrát jsem nevěřícně kroutil hlavou nad situacemi, které postrádají sebemenší logický smysl a jaká nešťastná náhoda se v některých momentech musela zrovna stát. Nakonec však dávám tři hvězdičky, mimo jiné za pěknou krajinku, hudbu a pěkné žrací scény. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když je v Africe napadena a sežrána krokodýlem známá reportérka, vydají se novináři Tim a Aviva s kameramanem do inkriminovaných míst, aby o krokodýlu zabijákovi, přezdívanému místními Gustav, natočili reportáž. Africká Burundi, kde se příběh odehrává, je ale zmítána občanskou válkou, a tak kromě krokodýla představuje větší nebezpečí Malý Gustav, vůdce místních banditů. Od poloviny nabere film tempo a v místy divokém střihu sledujeme osudy postav potýkajících se s dvojím nebezpečím. Oběti jsou nemilosrdně trhány a predátor nabere podobu tanku na tryskový pohon. Scény s krokodýlem jsou působivé, krví se nešetří. Samozřejmě těžko věřit, že je film dle skutečných událostí nejen kvůli závěru z říše fantazie. Stačí jen fakt, že krokodýl nedokáže člověka na souši dohonit...Ale jako akční survival je to jeden z povedených krokodýlích snímků a já po letech zvýšil hodnocení o jednu hvězdu. Mimochodem Aviva se chovala pěkně hloupě, když se sama vydala po tmě do stanu, který hlídal voják, což nebylo jediné hovadské chování, které hlavní postavy občas předváděly... ()

Reklama

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

na uvod musim povedat ze som velky fanusik realneho Gustava ktory ako dufam sa tesim dobremu zdraviu a stale je aktivny v znizovani populacie cierneho kontinentu. Jeho zivot sledujem odkedy som o nom videl dokument na discovery. No a teraz k tomuto filmu ku ktoremu som sa dostal uplnou nahodou a velmi som sa mu na uvod potesil. Film zacne naozaj velmi dobre ... dovod cesty do Burundy samotna cesta... priprava... poskladanie klietky aj ten etnicky konflikt dotoho... vravim si super. A potom prisla scena kedy tlama vlezie do klietky a snazi sa prilakat krokodila a naozaj ho prilaka. A co sa nestane.... Krokodila si americka produkcia pomylila s opicou ktora velmi sikovne zacne skakat na klietku a prevalovat ju. Potom prichadza scena kedy sa krokodil meni na aquabelu. Poslednou kvapkou vsak bolo... a potom som ten film vypol s neveriacim vyrazom v tvari... ked sa krokodil zmeni na Usaina Bolta a zacne kameramana nahanat po susi a dokonca ho dobehne... Takze aby som to zhrnul... Tento film mohol byt uplne super keby... 1. sa natocil realisticky a nie nutne hororovo podobne ako je natocena Krvava laguna... 2. nerobit z toho propagandisticku americku kravinu (narazam na ten konflikt) ... 3. trosku sa posnazit a vytvoit digitalnu verziu krokodila ktory ma aspon nabeh vyzerat realisticky a za 4. chytit scenaristu tohto filmy zobrat ho do burundy priviazat ho k brehu... dobre ho porezat... poliat stankami a feromonmi... a nalakat skutocneho Gustava aby ten kok*t videl ako sa sprava krokodil... ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení, skvělá kamera/stříh, dobrý příběh, herecké výkony sou taky dobré a máto atmosféru. Peníze dou taky vidět možná někdo neumí ocenit filmy, ve kterých se dějí špatné věci v příběhu a všichni v tom vidí hned béčkové vody neuvědomují si, že je to účel tvůrce dostat film na vyšší úroveň. Co více napsat, dobrodružný „horor“ na který se příjemně kouká a někteří uživatelé csfd. Nahání jen body a hodnocení a nehledí na kvalitu svých činu. Prostě tací p…. Opravdu tento filmy není tak strašný jak se tu hodnotí. Nekritizuju komentáře/ kritizuju neuvážené hodnocení. Poměr komentáře/hodnocení je docela neúměrný. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To mělo být co? Horor o krokodýlu v Africe a nebo o drama o konfliktech mezi Afričany? Koho sakra napadlo thle slátat dohromady? Celý film mě spíš hodně štval. Tohle nemělo atmosféru , ale spíš smutný obraz o tom jak krutě žijí lidé na "černém" kontinentě. K tomu jakýsi obří ferda co skoro neí vidět a je tam jen jako kulisa. Ten běh krokodýla za černochem po louce mělo být co? Parodie? Hodně nepovedený film. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)
  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama