Reklama

Reklama

Šerifská hvězda

(seriál)
  • Velká Británie Tin Star
Trailer
Velká Británie, (2017–2020), 20 h 15 min (Minutáž: 43–53 min)

Hudba:

Adrian Corker

Hrají:

Tim Roth, Christina Hendricks, Abigail Lawrie, Christopher Heyerdahl, Lynda Boyd, Kevin Hanchard, Ian Puleston-Davies, Stephen Walters, Dan McDougall (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Šerifská hvězda se odehrává v idylickém horském městečku, zaplaveném přistěhovalci těžícími ropu v nedalekém frakovacím zařízení, a čelícím rostoucí vlně zločinu. Vypráví emocemi nabitý a místy i zábavný příběh Jima Wortha (Tim Roth), abstinenta s dobrým smyslem pro humor i pro rodinu a horlivého náčelníka policie, jehož poklidný život naruší příchod bandy zločinců. Ti při zpackaném pokusu o Jimovu vraždu zabijí jeho malého synka. Tento čin – a Jimova ostudná odpovědnost za to, že se zbaběle vyhnul smrtící kulce – u něj vede v kombinaci s odmítáním přijmout minulost až k alkoholizmu. Jimovo nezřízené pití posléze nabyde formu jeho alter ega - nasávajícího, okouzlujícího, falešného a nelítostně brutálního druhého já jménem Jack Devlin. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina T: čeština
01:00

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama