Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Remakuje sa a remakuje. Jedno z najväčších ( nielen ) hollywoodskych (ne)šťastí je recyklácia. Ono má to pomáhať prírode, čiže hádžte odpadky do správnych košov, aby sa následne mohli spracovať do svojej pôvodnej podoby, pričom nemusíme znečisťovať. Tento model, ale nefunguje v kinematografii. Teda väčšinou. Amerikánci proste natočili ďalšiu zbytočnosť, ktorá mohla ostať v krajine svojho pôvodu. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Opravdu béčkový film, dobrý do televize. Spousta věcí je zde nelogických a některým jsem se musel i zasmát. Je až neuvěřitelné, co všechno vydrží černoušek s propíchnutým břichem. Pořád pobíhá, každou chvíli se popere a neustále ho někdo může do toho břicha kopat. Ale akce je tu dost a za to třetí hvězda.*** ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je ve filmu několik nelogickejch věcí (třeba že zaměstnanec kasina pomáhá člověku, kterej okradl jeho šéfa a ještě mu vrátí hodinky), když pominu, že Foxxova čokoláda, která má zásnubní prsten od jinýho a ve finále vlítne jako zdravotní sestra do garáže a chladnokrevně odpráskne jednoho z padouchů, když pominu očekávanej happy end, kdy se ze zkorumpovanýho poldy stane neúplatnej polda a milující otec rodiny a když pominu mou neoblíbenou zápletku, kdy otec zachraňuje syna, tak musím uznat, že to má od začátku do konce spád a dost dobrý tempo a že jsem se nenudil. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je to sice inteligentní jak hrnec od nudlí ale účel světí prostředky, svižně odsejpající naháněná na pár metrech čtverečních v kasinu s typicky prkenným Foxem( wats ya problem bro?) a netradičně prkennou Michelle, která tu slouží pouze jako nutná castingová doplňková dekorace (jelikož je to tu samej hnusnej chlap).............. moje hodnocení = 6 z 10. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Džejmý Koks hnedle na začátku filmu šlohne spolu se svým parťákem 25 kg svého příjmení, jenže mu u toho spadne maska a on tak vystaví na odiv svůj šarmantní obličej. No a průser je na světě, jelikož přeživší zlouni si na něj posvítěj a rozhodnou se svou dobrotu získat zpátky. Takže Džejmýmu čornou synka, našeho hrdinu přátelsky bodnou do boku a daj mu chvilku času na přemejšlení, jestli by nebylo lepší jim vrátit kouzelnej prášek. Džejmý zoufale potřebuje body v kategorii Fotr roku a tak celkem rychle kejvne, že KOkain vymění za kráčející produkt své mladistvé nerozvážnosti. Jenže, aby se situace trochu zkomplikovala, je mu záhy šlohnuto 23 kg prášku snaživou policistkou co má místo kundy štípačky a nasraný jsou v tu chvíli všichni. Džejmý, že nemůže vrátit fet, poliška, že je Džejmý fuj fuj polda, týpek co mu fet patří a týpek co měl fet slíbenej. A tak se situace jde řešit radikakálně silou ze všech stran. Vítěz bere vše a poražený zůstávaj v krvi na zemi kde jim střeva vypovídaj službu...Jop je to tvrdý jak péro mladýho pornoherce, hustý jak bramborová kaše a krvavý jak první měsíčky...No možná zas tolik ne, ale podívaná je to solidní. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno