Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele TheSpearCZ k tomuto seriálu (3)

The End of the F***ing World (2017) 

Velice originální seriál, kde se na nic nehraje, těží se hlavně ze svižného a rychlého tempa a do toho všeho má i parádní hlášky... asi takhle bych popsal tenhle crazy seriál. Super obě hlavní postavy (i vedlejší...), které se až neuvěřitelně hodily do svých rolí. Jinak se po celý seriál díl od dílu buduje napětí, které nakonec vyvrcholí a výsledný otevřený konec se mi líbil + jestli přijde druhá série, tak budu jen rád. 1. série - 85% Druhá série mi přijde jako taková sázka na jistotu. Alyssa s Jamesem jsou pořád strašně super, anglický slang tu jede jak jen může, tempo díky krátké stopáži odsýpá rychlostí blesku a soundtrack je dost nejspíše nejlepší věcí na celém seriálu (minimálně nejlepší za poslední dobu). Jenže ty postavy, které se přidaly do druhé série jsou jednoduše o level níž. Nejvíce to za mě odnáší Naomi Ackie, která se sem vyloženě nehodí a přijde mi to jako špatný vtip Netflixu v roce 2019 přidat afroameričanku do seriálu, kde prostě chybí člověk černé pleti. Celkově jsem ale spokojený a věřím, že přijde třetí série, která bude minimálně tak dobrá, jako ty předchozí dvě. 2. série - 80% ()

Série 1 (2017) (S01) 

Velice originální seriál, kde se na nic nehraje, těží se hlavně ze svižného a rychlého tempa a do toho všeho má i parádní hlášky... asi takhle bych popsal tenhle crazy seriál. Super obě hlavní postavy (i vedlejší...), které se až neuvěřitelně hodily do svých rolí. Jinak se po celý seriál díl od dílu buduje napětí, které nakonec vyvrcholí a výsledný otevřený konec se mi líbil + jestli přijde druhá série, tak budu jen rád. 1. série - 85% ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá série mi přijde jako taková sázka na jistotu. Alyssa s Jamesem jsou pořád strašně super, anglický slang tu jede jak jen může, tempo díky krátké stopáži odsýpá rychlostí blesku a soundtrack je dost nejspíše nejlepší věcí na celém seriálu (minimálně nejlepší za poslední dobu). Jenže ty postavy, které se přidaly do druhé série jsou jednoduše o level níž. Nejvíce to za mě odnáší Naomi Ackie, která se sem vyloženě nehodí a přijde mi to jako špatný vtip Netflixu v roce 2019 přidat afroameričanku do seriálu, kde prostě chybí člověk černé pleti. Celkově jsem ale spokojený a věřím, že přijde třetí série, která bude minimálně tak dobrá, jako ty předchozí dvě. 2. série - 80% ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama