Reklama

Reklama

Code 8

Trailer 1

VOD (1)

Lidi s nadpřirozenými schopnostmi jsou v tomhle městě pod přísným dozorem policie. Jeden z nich se přesto dá na dráhu zločinu, aby pomohl těžce nemocné matce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Po stejnojmenném kraťasu jsem to čekal o dost lepší (viz můj komentář), ale zase to sklouzlo k mnohokrát viděnému. Příběh je klasické klišé, čili nikoho nepřekvapí, efekty, akce a napětí je zde fajn, ale to už je dnes standard. Herecké obsazení v pohodě. Dívá se na to dobře, ale nic převratného neuvidíte, takže klasické 3*. Hodnocení: 61/100. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc bych si přál mít Code 8 víc rád. Zpočátku se to tváří hrozně ambiciózně, jenže mám takový dojem, že kdybych shlédl kraťas z roku 2016, tak bych minimálně dostal stejné uvedení do světa vylepšených lidí s tím rozdílem že jako nášup bych nedostal velmi fádní příběh se špatným hercem, který není schopný utáhnout celovečerák. Hudební složka se vskutku snaží vykrádat dokonalé Drive. Body musí jít zákonitě dolů. 40% ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad drsnějších a špinavějších X-menů, kteří ve světě nemají zrovna dvakrát ustláno. Jenže Code 8 má sice zajímavý prvotní nápad, který byl dobře využit v předešlém kraťasu, ale pro celovečerák Jeff Chan jednoduše nemá co vyprávět. Chybí tu herec, který by to táhnul. A když nemáš herce, vlep do toho alespoň akci, jenže na tu zase nebylo dostatek peněz, takže se tu pohybujeme sice ve světě plným X-menů, ale ve finále vidíte jen 5 schopností, které Vám zrovna dvakrát radost z akce neudělají. Po kraťasu jsem doufal, že tvůrci seženou peníze aby se odvázali, sehnali nějaké peníze, ale neodvázali se. Tuctový, stokrát viděný scénář tomu taky nepřidal. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Hele, tihleti nízkorozpočtoví hicující Iksmuži vlastně nebyli vůbec špatní. Rozhodně lepší, než inspirační zdroj. Teda myslím samozřejmě ten zMrvel, Corleonovi Sr.+Jr. to samozřejmě nesahá nikam a na nic. Prostě taková mírně nadprůměrná sci-fi zábava s mírně mangovou kyberpříchutí, která rozhodně neurazí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po epileptickém titulkovém úvodu a následném rozjezdu a la levná verze obšlehnutých X-Menů jsem byl trochu nedůvěřivý. Ale nakonec se z toho vyklubala svižná a neotřelá sci-fi kriminálka, která se zároveň tváří jako pilot k nějakému seriálu nebo jako první díl nějaké x-logie, s čímž bych neměl problém, docela rád bych totiž viděl pokračování. A doufám, že mutanti by to v něm lidem pořádně osladili, ačkoliv hrozba týnejdžerského pravdoláskařského telenovelismu je tu veliká a vážná (hlavní hrdina, zde trapný oidípek s xichtem třídního premianta, by si po skonu maminky třeba mohl něco začít s tou hezkou submisivní mulatkou a páchat s ní dobro, tedy až se dostane z lapáku). Nechci ale předbíhat a předjímat, zatím hodně příjemné překvapení. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Financovanie filmu prebiehalo formou tzv. crowdfundingu. Tvorcovia žiadali 200 000 amerických dolárov, nakoniec dostali takmer 2,5 milióna. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama