Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (253)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Popravdě se mi do dvojky moc nechtělo, protože první díl mi moc nesedl. Kupodivu dvojka nebyla tak špatná. Nevím jestli je to tím že od jedničky jsem očekával daleko víc a od dvojky kterou jsem si pouštěl spíš z povinnosti jsem zase nečekal vůbec nic a tak mohla jen překvapit. A to se taky stalo. V prvním díle mi byl osud Tree tak nějak u prdele. Ve dvojce už jsem s ní začal soucítit. Dvojka je sice míň hororová, víc Sci-Fi ( přístroj ) ale za to je rozhodně vtipnější ( různé způsoby sebevražd ). Nestává se to sice moc často aby bylo pokračování lepší než první díl ale tohle pokračování ( alespoň v mých očích ) je rozhodně zábavnější. Závěrečný titulky naznačily pokračování. No jsem zvědavej jestli se někdy ten třetí díl " upeče ". ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Landon oproti jedničce přidal alternativní realitu, což bylo fajn, a emoční tlačenku, což zase tak fajn nebylo. Ale jinak se pořád jedná o solidní zábavu, která sice jistým způsobem kopíruje první díl, ale pokud se vám částečně vykouřil z hlavy, tak jako mě, vůbec vám to tak nepřijde. Příběh má do učté míry i jakýs takýs smysl, vyprávění si drží solidní tempo a najde se pár povedených vtípků, přičemž jednoznačně vede opakované páchání sebevražd v podání hlavní hrdinky. Castingu opět spolehlivě vládne Jessica Rothe a pozadu nezůstávají ani její přihravači. Na případnou trojku se klidně podívám. 70% ()

Reklama

vurhor 

všechny recenze uživatele

Pokračování vcelku zábavné komediálně hororové hovadiny s jednou z nejsympatičtějších teen bloncek, je podle očekávání bohužel slabší, než díl předešlý. Možná i protože film už vybrušuje z hororového žánru, přičemž spíše víc a víc přičichává ke sci-fi prvkům, které tam vůbec nemusely být. Nebo aspoň mně osobně vyhovoval ten nevysvětlený koncept Na Hromnice o den více, kdy se ono podivné prožívání stejného dne pořád dokola prostě děje, nepotřebuju k tomu žádnou fyziku a vědu, která by se mi to pokusila vysvětlit. V rámci onoho šťourání se ve vědeckých technikáliích nám nakonec tvůrci představili zápletku, která se od té předešlé z minulého dílu zas až tolik neliší, což by vlastně tolik nevadilo, ale problém tkví, že jí až zbytečně moc komplikují. Jasně, hlavní hrdinka je furt výborná - vtipná, sympatická, plus se skvělou představitelkou, ale místo toho, aby film zůstal na stejné rovině snímku předešlého a pokusil se podobný námět pojmout zase trochu jinak, snaží se věci posunout do zbytečně velkých rovin, což nakonec vyústí v naservírování nemastné neslané filmové porce, která s nikým příliš nehne. Ale bylo to zas docela zábavný. Sice bez napětí, se slabším humorem, ale koukat se na to dalo. Ovšem možná ze mě také mluví slabost pro hlavní herečku. A to jsme myslel, že jsem víc na brunetky. Průměrné 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Christopher Landon i sexy Jessica Rothe se opět vrací společně na scénu v časové smyčce, ovšem tentokrát to bude mnohem komplikovanější. Efekt prvního dílu bohužel zmizel a absence gore bolí i na podruhé, protože zde byl velký potenciál vytěžit novou Slasher sérii ve stylu Scream, to se však nestane. Dvojka vydělala dvojnásobně méně než jednička a zřejmě se trojky už nedočkáme. Film je naštěstí pořád zábavný, Jessica Rothe baví ( Scéna se sebevraždami jasný vrchol filmu), vedlejší postavy jsou sympatické, Baby face řádí o něco méně než u prvního dílu a finální zvrat je opět překvapivý, byť už né tak šokující jako u jedničky. Kreativní, zábavné místy i hezky napínavé a jako horor pro mládež dostačující, ale už stačilo.65% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mě spíše sexy černá komedie než horor či slasher, a tak jsem rád, že Christopher Landon v pokračování posílil právě tuhle notu, protože zábava je to, oč jde především. Jiný film by snad budoval zápletku s časovými smyčkami a paradoxy proto, aby diváka ohromil, jenže Všechno nejhorší 2 si tím vším "jen" připravuje půdu k tomu, aby mohlo bavit, bavit a bavit, což se mu daří. Jessica Rothe je přímo fantastická, ať má zrovna vztek, páchá sebevraždy nebo se shledává a loučí s matkou, a ani ostatní postavy nevyšly naprázdno, ba co víc, i ta nová parta má v tom celém jasné a odůvodnitelné místo. Epilog jako by naznačoval možnost třetího dílu, ale zároveň ho můžeme brát i jako vtip na závěr. Já bych třetí díl rád. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra se původně měla uskutečnit na Valentýna, tedy 14. února 2019, nicméně ve Spojených státech kvůli tehdejší nedávné tragédii byla filmová premiéra dána k předchozímu dni 13. února 2019. (ČSFD)
  • Scéna seskoku z letadla v plavkách a bez padáku byla pro film natočena dodatečně. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno