Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (253)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $28,051,045 Tržby Celosvetovo $64,270,528Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Odvážny prístup tvorcov mal za následok až nečakane dosť pútavé pokračovanie, ktoré má opäť šťavu. Návraty v časopriestore a prečo nie, ja som si to teda vychutnal, je to nápadité a zábavné, slabších miest minimum. Jedna z top vecí čo vznikla. /70%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl, byl docela zajímavá variace na Hromnice v hororovém podání, kdy se hlavní hrdinka snaží přijít na to, proč ji v den jejích narozenin, někdo brutálně zabije a ona si dá repete. Druhý díl jde jinou cestou a horor vystřídalo sci-fi. Bohužel je druhý díl méně zábavný a celá jeho premisa je dost nezajímavá. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Dvojka už je trochu víc nakombinovaná se vším možným, což může někomu vadit. Kouzlo prvního dílu je fuč a sajns fikšn je novej průkopník žánru. Zdejší stroj času nám prozradil, proč že vznikla jednička a časová smyčka v životě Tree. S hororem to už nemá prakticky nic společnýho a je to naprosto průměrnej filmek. Ale za ty chvíle mámy s dcerou, který byli krapet doják, tu čtvrtou dám. 70% ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Pokračování vcelku zábavné komediálně hororové hovadiny s jednou z nejsympatičtějších teen bloncek, je podle očekávání bohužel slabší, než díl předešlý. Možná i protože film už vybrušuje z hororového žánru, přičemž spíše víc a víc přičichává ke sci-fi prvkům, které tam vůbec nemusely být. Nebo aspoň mně osobně vyhovoval ten nevysvětlený koncept Na Hromnice o den více, kdy se ono podivné prožívání stejného dne pořád dokola prostě děje, nepotřebuju k tomu žádnou fyziku a vědu, která by se mi to pokusila vysvětlit. V rámci onoho šťourání se ve vědeckých technikáliích nám nakonec tvůrci představili zápletku, která se od té předešlé z minulého dílu zas až tolik neliší, což by vlastně tolik nevadilo, ale problém tkví, že jí až zbytečně moc komplikují. Jasně, hlavní hrdinka je furt výborná - vtipná, sympatická, plus se skvělou představitelkou, ale místo toho, aby film zůstal na stejné rovině snímku předešlého a pokusil se podobný námět pojmout zase trochu jinak, snaží se věci posunout do zbytečně velkých rovin, což nakonec vyústí v naservírování nemastné neslané filmové porce, která s nikým příliš nehne. Ale bylo to zas docela zábavný. Sice bez napětí, se slabším humorem, ale koukat se na to dalo. Ovšem možná ze mě také mluví slabost pro hlavní herečku. A to jsme myslel, že jsem víc na brunetky. Průměrné 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Happy Death Day 2 U" som chcel vidieť a súčasne som sa toho bál. Najmä z titulu, že predošlý film skončil uspokojivo a nevidel som dôvod na to, aby tu bolo pokračovanie. A keď bolo avizované, tak som mal obavy, že tu budeme mať zase to isté, čo sme už videli. Ale myslím si, že film si našiel celkom kreatívny a dobrý nápad na to, aby nám dal aj niečo čo poznáme a súčasne dať do toho aj nejaké nové zvraty, ktoré sme ešte nevideli. Pravdou je, že som z niektorých scénok bol skutočne prekvapený a zrazu som dokázal pre niektoré veci prejaviť viac citu. A prekvapivo to bolo hlavne pre Lori. To mi vôbec nenapadlo, že príde, ale taká je skutočnosť. Takže klobúk dole. Okrem toho mám pocit, že prvý film chcel byť viac thrillerom, kým tentokrát chce byť film viac komédiou. Nieže by prvý film nemal v sebe komické momenty. Ale tu je ich oveľa viac a mám pocit, že ani sa o horor skoro vôbec nepokúšali. Nenapadne mi asi jediná scénka, kde by bolo nejaké výrazné napätie. Pôsobilo to viac ako klasický béčkový thriller. Ale s dobrými postavami, ktoré som mal rád v minulom filme a rovnako je tomu tak aj tu. Dokonca je tu pár skutočne dobrých prekvapení v rámci toho, s ktorými postavami sa stretneme. A sú to silné momentky. Pre mňa takisto, lebo som sa dokázal do Tree v tomto smere vcítiť. Nemyslím si, že to funguje ako horor, ale určite to funguje ako dobrý béčkový thriller a komédia. Takže v tomto smere dokážem film oceniť. A ak bude pokračovanie, (ktoré koniec trošku naznačuje) som mu otvorený. Hodnotenie: B ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra se původně měla uskutečnit na Valentýna, tedy 14. února 2019, nicméně ve Spojených státech kvůli tehdejší nedávné tragédii byla filmová premiéra dána k předchozímu dni 13. února 2019. (ČSFD)

Reklama

Reklama