Reklama

Reklama

Morbius

  • USA Morbius (více)
Trailer 1

Na stříbrné plátno přichází jeden z nejpodmanivějších a nerozporuplnějších hrdinů filmového světa značky Marvel, jehož představitelem je Oscarem oceněný Jared Leto, který se ve snímku mění v charismatického antihrdinu Michaela Morbiuse. Doktor Morbius trpí vzácnou a smrtelnou krevní chorobou. S úmyslem zachránit druhé, kterým hrozí stejný osud, se Michael rozhodne k zoufale riskantnímu činu. Zdánlivý úspěch přinese lék, který je však dost možná nebezpečnější než sama smrtelná choroba, neboť promění léčitele v lovce. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (450)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem vůbec nic nečekala, ani jsem nevěděla, o čem bude a tak nemůžu říct, že bych byla zklamaná. Kvalitou je to béčko s velkým B a já navíc nemám ráda upíry, takže mě námět nenadchl, ale že by mi to přišlo horší než jiné slabší komiksovky, nebo upíří filmy, taky říct nemůžu. Ke konci už jsem sice ztrácela pozornost, ale úplný průšvih to určitě není a Jared to docela držel. Ideální zabití času, když chce člověk něco na úplné vypnutí. A určitě jsem zívala méně jak u ukecaného Eternals, kde byla těžce přepálená stopáž. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Divný komix. Snaží sa hať hlavne na dramatickú notu, ale pritom je to tak strašne skratkovité, že dramatická stránka skoro vôbec nefunguje. Len v niektorých scénach trochu funguje vzťah ústrednej dvojice, ale to len vďaka nadpriemernému výkonu Matta Smitha. Leto prekvapivo ale úplne zlyháva a v žiadnom ohľade s ním nedrží krok. Akcie tu veľa nie je a je to len digibordel. Ale tentoraz do určitej miery originálny. Bohužiaľ sa mi tie divné akčné scény vôbec nepáčili. Proste to pôsobilo hnusne. Takže celkovo to je skoro až fascinujúci nepodarok. P.S: Dúfam, že čierneho Gibsona, mimo rýchej a zbesilej série, už nikdy nikde neuvidím. Je to totálne drevo. 3/10. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Scifíčko "Life" od Espinosu malo snáď všetko, čo sa od dobrého scifíčka s hororovým nádychom očakáva. "Morbius", má zas všetko, čo by film obsahovať nemal. Celkom dobrá, digitálna sračka, i keď na druhú stranu, v rámci nejakého nulového očakávania, na jeden krát pri špáraní v riti, dostatočne postačí. Na záver len jedna vec. Je to fakt "horor". Za tie tenisky čo zajebali Smith-ovi na nohy, si tento film iné označenie ani nezaslúži .. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MILÝ MILO, VYNALEZNU NÁM LÉK…“   Vampíří jednohubka, která nemá čím urazit. Nadchnout by snad mohla zajímavým CGI a nekomplikovaným příběhem. Nebo zklamat. Rozhodně ničím nepřekvapí! Ale větší sračka než druhej Venom, to není…     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám nevyléčitelnou chorobu a studuju medicínu. 2.) Nejraději chlastám rudou.  ///  Thx za titule „Michal Stárek“.                  PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ne ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tohle je nějaký hodně špatný vtip že? Na snímku Morbius režiséra Daniela Espinosy totiž všechno působí tak extrémně špatným a odfláknutým dojmem, že to snad musel být i autorský záměr. Scénář je prostinký a děravý jak řešeto, herecké výkony nestojí za nic a mizerná akční stránka na Vás působí jak z dvacet let starého filmu. Přičtěte si k tomuto všemu i podprůměrné digitální triky a dostanete velmi nezajímavou a zcela zbytečnou podívanou, která opravdu za Váš čas nestojí. Běžte raději ven nebo něco, uděláte líp. „It's Morbin' time!” ()

Galerie (29)

Zajímavosti (20)

  • Scény z New Yorku byly ve skutečnosti natočeny v Manchesteru ve Spojeném království, konkrétně tedy ve čtvrti Northern Quater. Všechna městská světla, dopravní značení i poznávací značky u aut byly změněny tak, aby odpovídaly těm Newyorkským. (ČSFD)
  • Morbius se poprvé objevil v časopise „The Amazing Spiderman“ v čísle 101 v roce 1971. (LostRyba)
  • Michael Morbius (Jared Leto) se za účelem provedení „upířího“ experimentu plaví na nákladní lodi jménem Murnau. Jedná se o odkaz na německého režiséra Friedricha Wilhelma Murnaua, tvůrce Upíra Nosferatu (1922). V době uvedení Morbiuse již sto let starý snímek je jedním ze zásadních zástupců německého expresionismu v kinematografii a zároveň jedním z nejikoničtějších filmů s upíří tematikou. (Stanislaus)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Reklama

Reklama