Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 1

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (107)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Náhodne objavené pokračovanie na Netflixe. Prvá časť nieje môj oblúbenec, no v rámci žánru je to celkom dobré. Dvojku som zapal bez akýchkoľvek očakávaní, ale môžem povedať, že som sa pri pozeraní nenudil. Príbeh je jednoduchý, chvalabohu to nieje úplný kopirák prvej časti, je tu pár zaujímavých zložiek, ktoré film obzvláštnujú a aj v rámci histórie vzniku Brahmsa sa dozvieme niečo viac. Vizuál okej, herci v rámci možností bez problémov, atmosféra síce nieje taká ako v jednotke, ale nieje to úplne suché. Samozrejme, že to mohlo byť lepšie, ale ked som to pustil bez očakávaní, tak o to lepšie. Pobavilo, ale na viac pozretí to asi nieje. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Našel jsem ho vykuchaného v lese." V jedničce jsem chválil, že se autoři nevydali cestou duchařiny. Zde naopak se ukazuje, že za temnou loutkou stojí temná duše, která ovládá toho, kdo se jí otevře. Protože u současného duchařského podžánru hororu se většinou vůbec nebojím, tak jsem z toho příliš nadšený nebyl, ale rozhodnutí autorů chápu, jinak by totiž doslova kopírovali předchozí snímek. Film mi nakonec spadl do slušného průměru - solidní herecké výkony (Ch. Convery mi připomněl Damiena z The Omen), dobrá kamera, slušná hudba, pěkné lokace - staré domy, les a místy i napětí. Mrazivá atmosféra tu sice není, podivné tajemno ano. Lekačky si bylo možné odpustit, zejména oblíbené třískání do piana. Nabodnutí na kůl bylo fajnové. Trojky bych se ale už obával, zda nepůjde kvalitativně směrem ke dnu.... ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Nejhorší kino horor roku 2016 se dočkal pokračování, tak jak to mohlo dopadnout? Zcela nepřekvapivě jako totální sračka. Je to snad stopadesátá nudná duchařina s nezajímavou rodinkou, retardovaným děckem ve které prakticky chybí jakékoliv hororové scény. A teď SPOILERy: Zatímco první díl přišel s dementní pointou díky které se stal z duchařiny slasher, ve dvojce je panenka "překvapivě" fakt posedlá. Tím se z filmu stává odvar už tak nudné a blbé série Ananbelle. Jediné co to trošku vytáhne je celkem napínavé finále, ovšem konec to vrátí zpět do 1* hodnocení. Jestli uvidím ještě pár podobných "originálních" duchařin, tak mě trefí šlak a pak se vydám strašit tvůrce těchto přes kopírák tvořených slátanin. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Dej bol silne predvidatelny a takmer vsetky "lakacky" boli prvoplanove a dali sa ocakavat. Po 12tich minutach sa dostavame k dejisku prveho dielu do schatraneho velkolepeho sidla. Zvuky pri pohlade na babku mi prisli az detinske a tvorcovia si teda divaka vobec nevazili. Naviac, synovo spravanie ma nepresvedcilo a Katie v tejto roli posobila dost otravne. Slabota. Zabava, napatie, ci prekvapenie sa nekona. Nehovoriac o uz uplnom gulasi v zavere. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ač se Brahms snaží, dokonce překračuje jistou hranici, před níž se zastavil jeho předchůdce, je pouze jen klasickým pokračováním, v podstatě zopakováním původního nápadu. A když na někoho bafnete dvakrát stejným způsobem, podruhé už to prostě nebude tak působivé. Obzvláště, když se film vrátí „na místo činu“. 2.5* ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama