Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo při tvorbě nastavované kaše myslel i na rodiče. Takže ano, cílí to spíše na menší prťata a rozhodně to je kvalitami i ambicemi na míle vzdálené původnímu filmu, ale tvůrci si to i tak evidentně užili a zželelo se jim dospěláků, co na to musejí koukat s potomstvem a tak to pojali echt meta, střeleně a na (sebe)parodické vlně, kde co scéna, to nějaký odkaz (a většinou vůbec ne špatný) na kdeco od Casablancy přes Leoneho až po jiné disneyovky a to celé zaobalené ve stoppardovském hávu. Ano, v animáku, který je nastavovanou kaší. Na jednu stranu se díky tomu pobaví i dospělí, ale zároveň se to echt bije s tím celkovým stylem pro předškolní cílovku, na tu druhou... Kéž by takto vypadala většina x-tých přímo na video určených dílů slavných titulů. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad s pohledem na události Lvího krále z druhé strany, aneb co dělali Timur a Pumba "předtím a přitom", když zrovna neblbli ve scénách původního filmu. Postupně mu ale docházel dech a hloupé akční finále už vypadalo jako vložené, vynucené zlo. Animace se mi jinak zdála kvalitní a neošizená, stejně tak se trefilo mnoho vtípků (i takových těch "meta", jelikož hlavní hrdinové sledují a komentují svůj příběh při kinoprojekci), takže OK. ()

Reklama

MP17 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je už, bohužel, jenom klasická blbůstka, která vaří z vody. Timona sem tak nějak nemusel v žádném z těch předchozích dílů (resp. nepřišel mi jako kdovíjak zábavná postava) a tady má hlavní roli, takže to jinak ani dopadnout nemohlo, co se mého hodnocení týká. Kdyby to byl bonusový materiál k prvnímu dílu, tak by to určitě obstálo, takhle ale ne. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Podstatně slabší kousek, který nebylo třeba vůbec tvořit...už to není rodinná zábava, ale spíše jen něco, co zabaví děcka u televize. Tenkrát jsem na tom byl z nostalgie v kině, ale Timor s Pumbou jen těžili z dobrého jména a zasypávali nás jednoduchým humorem. Kolikrát to nebylo ani vtipné. Ale žádný průšvih to také nebyl, jen to zkrátka oproti prvnímu a druhému dílu cílilo na omezené množství diváků. Váhám mezi dvěma či třemi hvězdami, ale po dnešním maratonu se nemůžu zbavit dojmu, že zde šlo skutečně jen o dotěžení značky. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé, proste len komerčné dielo plné hlášok, ktoré doň nepatria. Iste sa na tom dá zabaviť, staršia generácia si dokonca zaspomína, no okrem pár vtípkov, to bolo bez riadneho príbehu, proste len taká jednoduchšia rozprávka, ktorá nie je ničím extra výnimočná, dokonca ani hudba nie je tak pekná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)
  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno