Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

petikacka 

všechny recenze uživatele

To teda byla smršť událostí, příběhů a zvratů, že se jeden ani nestačil málem nadechnout a zajít si na záchod. Normálně mě to přilepilo k sedačce, nejedla jsem, nepila jsem a dokonce jsem ani nekouřila!!!.... jenom jsem zírala s otevřenou pusou a odlepila jsem se až to skončilo, po 8-i hodinách. UUUffff byl to teda záhul uležet to, ale stálo to za TO!!! Za mě 100% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidiní krimi thrillerová jednohubka,která je nejsilnější v prvních 3-4 dílech,kdy není úplně jasné co se děje a tvůrci tady opravdu předvádí mistrovství v dávkování informací.Ve chvíli kdy se celé to klubo začne rozplétat je to sice pořád dobré a dává to smysl,ale také se objevují určité detaily,které mi neseděly a sebraly pár bodů z jinak velmi dobrého dojmu.Nehledě na to,že některé zvraty jsou už pak celkem dobře odhadnutelné a to včetně dvojitého finále s (pro mě trochu zbytečným) dovětkem.Španělé tohle každopádně umí a Coben umí psát (minimálně podle seriálů co jsem podle jeho knih viděl a konečně bych si mohl něco od něj přečíst) a kdyby bylo víc takových sérií,nevadilo by mi to...80% ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Prekombinovaná až nenormálna konštrukcia príbehu plná osudových zvratov a dier v logike. Explicitné násilie je síce v poriadku, problém vidím, keď sa postava s rozmlátenou tvárou na kašu o pár hodín pohybuje akoby nič. Podobných zúfalstiev je tu príliš mnoho. Španieli veľakrát presvedčili, že vedia vyrozprávať príbeh, tu si vybrali iritujúci spôsob s množstvom chýb. Tento seriál bolo šliapnutím vedľa, je to škoda, lebo ústredná myšlienka nebola na zahodenie. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo nás opäť dostal, španielsky thriller, ako sme od neho zvyknutí – zamestná vašu myseľ sériou slučiek, je napínavý, zápletky sú hlboké a len pomaly sa klbko rozpletá. To, čo spočiatku vyznievalo ako séria náhod a nesúvisiacich príbehov, postupne do seba zapadá. Aj keď v šiestej časti nastal pocit, že sa dej už zbytočne zamotáva a nič nové sa nedozvieme, v závere pochopíme, že sme Paula opäť podcenili. Dobre obsadené postavy, najmä Mario Casas v hlavnej úlohe. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Zbytečně přetwistované a přestylizované. Divácky asi největší popcorn. Ze začátku to mělo punc něčeho geniálního, který se postupně vytrácel, naštěstí ne do prázdna. Nevím jestli je to pro španělskou tvorbu něco specifického, ale bylo to emocionálně přepálené podobně jako la Casa de Papel, tj. styl který moc nemusím, ale chápu, že má každá regionální tvorba svá specifika. Ale kolem a kolem jsem se docela bavil, zvlášť pro některé fešné kočky, hlavní feme fatale v brýlích, o lala. Mít to o 2 hodiny a 1 linku méně, vůbec nic by se nestalo. Přes tu kritiku 6,5/10, ale nic extra, dívám se na tebe Tede! ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama