Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (155)

Fr 

všechny recenze uživatele

„…A TAJEMSTVÍ JE JAKO NÁDOR. SAMO O SOBĚ MŮŽE BÝT NEŠKODNÉ, ALE KDYŽ SE ZAČNE ŠÍŘIT, MŮŽE BÝT SMRTÍCÍ…“ ///   Ty jo…. ten první díl ve mně vyvolal tolik otázek a druhej ještě větší zvědavost… Až cca v 5. dílu si dáte většinu souvislostí dokupy, takže i proto mě to baví. Na konci jsem měl strach, že to svoje fajnový vyprávění něčím dojebou. Nakonec se z toho propletence vymotali slušně a vážně to byla dobrá zábava!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2005 napsal Harlan Coben, neznám. 2.) Živí mě kurvy.  /// Thx za titule „Iva Krombholzová“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  *** ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Do závěrečných dvou dílů čistých 100 % a zážitek jako prase, Oriol ve své životní formě, ten chlap zraje jak víno. Konec už dost překombinovaný a schází ta zamotanost předchozích 80 % seriálu, i tak ale parádní jízda. Přemýšlím, jestli někdo kromě Nolana ze světových režisérů má takhle červenou ratingovou filmovou tvůrčí kariéru, myslím že ne....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Režisér Oriol Paulo mi už v minulosti nie raz dokázal, že to s mysterióznymi krimi vie naozaj veľmi dobre. Avšak v tomto prípade mám už konečne pocit, že svoj projekt dotiahol do úplnej dokonalosti. Nádherne vyskladaný príbeh, ktorý sa síce na prvý pohľad tvári veľmi zložito, najmä z dôvodu spletitosti vedľajších liniek a ich rozmanitých cestičiek naprieč konaním hlavných postáv, no vždy sa krásne, postupne  a tiež logicky všetko vysvetlí. Koniec parádny. Vlastne ide o taký všehochuť guláš, ktorého výsledok poteší každého fandu temnej kriminálky - pútajúca atmosféra, sympatické postavy, drsné scény, romantika, emócie, nahota..... Je tu všetko a všetko to funguje. Neviem si predstaviť, že by som nedal plný počet hviezd. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Španělé se teda vodvázali. Takovejch nápadů, takovejch zvratů a jedna mazanější postava než druhá. Oriol Paulo i Mario Casas jsou zárukou vysoký kvality, ale řekl bych, že tady měli co dělat, aby ten blázinec udrželi na kolejích. Seriál frčí od prvního dílu, někdy je záhadnej, někdy až nepříjemnej a divák musí dávat safra pozor, aby se neztratil. Plnej počet nakonec nedám jen z důvodu, že to bylo příliš překombinovaný, ovšem thriller je to prvotřídní. 80% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Španělsko mi sem sype jeden seriál za druhým a já nestačím zírat, jak kvalitně svoji práci odvádí. Možná, že mě jednoho dne přestane bavit postava mírně labilní, svéhlavé detektivky s bolestnou minulostí a nasupeným výrazem. Zatím ale ne, zatím mě to baví a chci víc. Hlavní postava, tedy Nevinný, mě iritoval a vzbuzoval ve mně sympatie zhruba stejnou měrou. A já jsem za to ve finále ráda, protože o co víc chybělo charisma jemu, o to víc vynikly ostatní postavy. Krásně propracovaný scénář s nečekanými zápletkami. Dobře napsané, zahrané i zrežírované. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama