Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní mainstreamová duchařina, která by se měla líbit všem nenáročným divákům. Příběh se točí kolem mladého autisty, který to nemá v životě lehké a nemá žádné kamarády, ale vše se změní v okamžik kdy dostane tablet, skrz který k němu bude promlouvat Larry, což je bytost z jiného světa, která má dostatečně creepy vzhled i nepříjemně vydávající zvuky. Film má slušnou atmosféru, je řemeslně na úrovni, lekačky mi sice efektní příliš nepřišly, ale jsou zde minimálně 3 skvělé strašící atrakce, které příjdou především ve finále ( Scéna pod postelí vede) a hlavně film nestihne nudit ani ničím vyloženě otrávit. Čekal jsem sice děsivější nálož, ale z ranku dětských hororů s chytrým a originálním využitím tabletu patří Larry k tomu lepšímu letos. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí>Ne.Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny Larry sa mi veľmi páčil a keď som sa dozvedel, že režisér Jacob Chase si po kraťase zrežíruje aj celovečerák začal som sa tešiť. Celovečerná verzia Larryho poskytuje jednoduchý príbeh, neurážajúcich hercov (dokonca aj tých detských!), rozšírenú mytológiu ohľadom ústredného bubáka a pár dobre načatých a atmosfericky slušných hororových sekvencií, pri ktorých však Jacob Chase ako by nevedel čo s nimi ďalej a pred nejakým pamätným výjavom alebo pôsobivou ľakačkou sa rozhodol ich nepochopiteľne uťať (prestrihom na ďalší deň ráno alebo iným nudným momentom). Škoda že sa v tomto ohľade tvorcovia nerozhodli ísť viac do risku a ponúkli v týchto pasážach len taký neškodný štandard... Mierne pokulháva záver, kedy je Larry na scéne až príliš často a tým sa trochu stráca jeho desivosť a kúzlo. Suma sumárum je však Come Play obstojná, ľahko priemerná ducharina s vcelku pôsobivým bubákom Larrym a mierne nevýrazným záverom. Rozhodne nepohorší, ale asi iba málokoho nadchne. 58% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi milý detský horor. Je hlavne veľmi solídne natočený, s prijemne mrazivou atmosférou. Larry bol do cela dobre znázornený, i keď sa mi zdá, že v plnej kráse sa ani neukázal, ale nevadilo to i to málo bolo fajn. Herecky to bolo tiež slušne. Len postava autistického chlapca nebola vobec reálna, keby sa mu naozaj dialo to, čo prežíval vo filme, niekoho by určite jeblo, hádam i samotného Larryho. Zbalil by si svoje kostnaté telo a šupom preč. Veľmi rýchlo ubieha, len škoda, že tu nie sú skoro žiadne lakačky, tam mohli aspoň trocha pritvrdiť. Na Film sa veľmi dobre pozerá, aj keď nemá tendenciu vystrašiť, som spokojný i keď na 4* máličko chýbalo. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem uvažoval do jaké hvězdičkové kategorie film zařadit. Řekl bych, že příběh je velice zajímavě a originálně zpracovaný, ale bohužel mne horor ani jednou nevyvedl z mé komfortní zóny (čehož si vlastně na hororech vážím ze všeho nejvíce) a tak jsem nebyl moc napjatý a vůbec se nebál. PS: Samotný konec film hodně vylepší a dlouho jsem zvažoval 4 hvězdy, ale nakonec je to jen 65-70% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobné béčkové horory poslední dobou zas tak moc nevycházejí, ale když už vyjdou, jsou většinou vždycky stejné - slabý a neoriginální nápad, stereotypní lekačky, nulová atmosféra a průměrné zpracování. Come Play se může vesele přidat do této škatulky, protože “příšera” ukrytá v telefonu/tabletu, která terorizuje děti zní už takhle na poslech dost hloupě. Postavy jsou nezajímavé, psychologicky prázdné a divákovi je úplně jedno, co se s nima stane. Do toho další věci (autista mluvící přes telefonní aplikaci, pozvání 3 šikanátorů na sleepover...) jsou prostě samy o sobě nesmyslné a dokupy to dává nejednotný guláš, který bude bavit nenáročné diváky hltající kdeco, ale mě tohle teda neoslovilo a nedotažené detaily mi doslova vadí, protože jeden nápad film nedělá. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama