Reklama

Reklama

The Stylist

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kadeřnice Claire to nemá jednoduché. Její osobní život je neuspokojivý, plný mučivých vzpomínek na prožitá minulá traumata, a přitom musí v práci denně poslouchat monologické výlevy všelijakých povrchních užvaněných pipin, kterým "dělá hlavy", což jí samozřejmě k náladě nepřidá. Tedy abych to upřesnil, ona Claire popravdě není mentálně úplně v pořádku, spíš bych řekl, že to má v makovici dost rozsračkovaný, neboli rozdaný na betla. No a tak není divu, že jí čas od času hrábne a udělá to, co by na jejím místě udělala každá jiná taková ženská - stáhne nějaký tý pipině z hlavy vlasy i s kůží, vyrobí si z nich paruku, představuje si, že je ta pipina a tím si trochu zklidňuje svou zmučenou psýchu. Aspoň na čas. Mch. jednou z jejích obětí se stane i sama režisérka filmu (85.minuta). Takže tady máme další parádní moderní psychobizár, směle srovnatelný se vzdáleně příbuznými bizáry o narušených ženštinách, natočenými nějakými jinými narušenými ženštinami (jako byly třeba skvělé kousky Raw nebo Rabid, jak mě teď napadá). Přitlačit pí rejžová víc na pilku, dal bych s chutí pět. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

The Stylist maniac wanna be, ale bez šance. Hororem bych film nenazval, je to z 90% Drama artového rázu o kadeřnici, která je psychicky narušená a občas si se zákazníků udělá skalp, ale je toho tady tak málo, že to pokryje ani ne 10 minut stopáže, co se děje zbylou hodinu a půl si můžete domyslet. Najarra Townsend není velmi dobrá herečka, aby dokázala utáhnout celý film sama a příběh mi přišel obyčejný a v závěru čitelný tak moc, že ten údajný Šok, co se měl dostavit na mě vůbec nefungoval. Natočeno to není úplně lacinně a že bych vyloženě umíral nudou se říct nedá, ale takové to čekání na něco, co možná příjde a ve výsledku nepříjde mě už fakt nebaví. Není to napínavé, chybí zde i jakýkoliv náznak atmosféry a ty 3 skalpy budou šokovat maximálně vyučené kadeřnice. Někdo si asi pohoní nad tím jak je to krásně pomalý, umělecký a jak se zde téměř nic zajímavýho neděje, tak Enjoy. 4/10. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdybych za sebou neměl dva čerstvé zážitky s asijským hororem, asi bych ten třetí kousek přihodil, ale za stávající situace to prostě nebylo možné. Největším kladem tohoto filmu byla Najarra Townsend, která svou roli zahrála krajně uvěřitelně a dala postavě Claire přesně to, co potřebovala. Dobrou volbou byl i námět příběhu a mohla z toho být parádně napínavá záležitost, kdyby.... ve snímku nechybělo napětí. Já jsem z toho byl totálně zmatený; čekal jsem tísnivou atmosféru, čekal jsem postupné šponování nervů, ale zjistil jsem, že jsem po většinu stopáže jen čekal. Dost pozdě mi došlo, že vlastně nejde o horor a že se vlastně dívám na drsnější drama. To by ještě bylo v pohodě, mně ale vadilo, že jsem se lehce nudil při delších, hluchých pasážích, a hned po první sklizni jsem marně přemýšlel nad tím, kam zmizelo tělo. No, nevím, za mě měl film sice potenciál, jen se ho nepodařilo využít. / Poučení: K holiči vždy minimálně ve dvou. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kraťas od stejnýho režiséra se stejným názvem The Stylist(2016) jsem viděl před třemi lety. Během 15 minut nabídl jen jednu skalpovací scénu. Co se týče celovečeráku ten sice nabídne nějaký to skalpováníčko navíc ale žádné krvavé podívané se divák nedočká. Tohle je spíš psychologickej než krvavej horor. Vyloženě jsem se u toho sice nenudil ale místy je to hodně utahaný. Film na jedno podívání, víckrát už to vidět nemusím. Lepší 2 hvězdy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Režisérka tohle natočila v roce 2016 jako krátkometrážní snímek po 4 letech si vzpomněla , že by z toho mohla udělat celovečerák a takhle to dopadlo. Předně nevím proč se to nejmenuje hairdresser (kadeřnice) než stylist (stylistka) , když je to kadeřnice žádné oblečení zde neřeší a jen stříhá lidi , ale budiž. Ženská stříhá klienty a přitom jich zabíjí nevíme proč to dělá  (jen to, že její matka byla kadeřnice a měla každý den jiné vlasy to, ale není důvod pro vraždění) co z toho má a celkově její psychologický profil se neřeší. Tak, že zabije ženskou (zabíjejí se zde jen ženské) sebere jí vlasy ty si doma vyzkouší a jede se dále mezitím řeší její kamarádka svoji svatbu tak jí dělá vlasy a jde jí na svatbu a to je konec filmu. Jo ještě jsem zapomněl , že si tam udělá dobře s robertkem.  Ten konec nedává ani smysl ona neměl žádný důvod ji zabít navíc sama říkala, že ten chlap se jí nelíbil. 40 procent ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama