Reklama

Reklama

The Stylist

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Morholt 

všechny recenze uživatele

V Contracted mě Najarra Townsed bavila a vlastně mě nezklamala ani tady. Jen mi to celkově připadalo jako zbytečně natahované nic. Je fakt, že kadeřnice schovávající si skalpy svých klientek, působila celkem neotřele a charakteristika hlavní hrdinky coby vyšinuté zraněné duše mě také celkem sedla. Nicméně rozpracování námětu sklouzlo vlastně k příběhu outsiderky, která si to rozhodne vyřídit s těmi, na které žárlí. To by se sice dalo akceptovat, kdyby film nabídl něco víc, než jen pár skalpovacích řezů. A to se nestalo. Asi to mělo zůstat u kraťasu. 30% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kraťas od stejnýho režiséra se stejným názvem The Stylist(2016) jsem viděl před třemi lety. Během 15 minut nabídl jen jednu skalpovací scénu. Co se týče celovečeráku ten sice nabídne nějaký to skalpováníčko navíc ale žádné krvavé podívané se divák nedočká. Tohle je spíš psychologickej než krvavej horor. Vyloženě jsem se u toho sice nenudil ale místy je to hodně utahaný. Film na jedno podívání, víckrát už to vidět nemusím. Lepší 2 hvězdy. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moc pěkně natočenej malej slasher o psychopatické kadeřnici, která skalpuje své zákaznice. Je to krásně barevný a dobře zahraný, hlavní herečka podle mne dost přesně trefila takovou tu polohu, kdy hraje úplně vyšinutého magora, který to ale většinou před svým okolím ještě dokáže skrývat. Takže sice působí lehce uťáple a mimózně, ale že má doma ve sklepě kabinet kuriozit, to by ji člověk úplně nepodezíral. Film má každopádně i řadu mínusů, nejvíc mě asi rušila jistá lehkovážnost, kdy scénář vůbec nevěnuje pozornost některým detailům (třeba jak se kadeřnice zbavuje těl). A rozhodně je pravda, že se mohl tvůrčí tým i víc odvázat a nechat protagonistku aspoň v závěru ukázat trochu víc, než reálně předvedla. Na průměr mi to ale stačí úplně v pohodě a věřim, že v budoucnu se může Jill Gevargizian předvést ještě lépe. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Režisérka tohle natočila v roce 2016 jako krátkometrážní snímek po 4 letech si vzpomněla , že by z toho mohla udělat celovečerák a takhle to dopadlo. Předně nevím proč se to nejmenuje hairdresser (kadeřnice) než stylist (stylistka) , když je to kadeřnice žádné oblečení zde neřeší a jen stříhá lidi , ale budiž. Ženská stříhá klienty a přitom jich zabíjí nevíme proč to dělá  (jen to, že její matka byla kadeřnice a měla každý den jiné vlasy to, ale není důvod pro vraždění) co z toho má a celkově její psychologický profil se neřeší. Tak, že zabije ženskou (zabíjejí se zde jen ženské) sebere jí vlasy ty si doma vyzkouší a jede se dále mezitím řeší její kamarádka svoji svatbu tak jí dělá vlasy a jde jí na svatbu a to je konec filmu. Jo ještě jsem zapomněl , že si tam udělá dobře s robertkem.  Ten konec nedává ani smysl ona neměl žádný důvod ji zabít navíc sama říkala, že ten chlap se jí nelíbil. 40 procent ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdybych za sebou neměl dva čerstvé zážitky s asijským hororem, asi bych ten třetí kousek přihodil, ale za stávající situace to prostě nebylo možné. Největším kladem tohoto filmu byla Najarra Townsend, která svou roli zahrála krajně uvěřitelně a dala postavě Claire přesně to, co potřebovala. Dobrou volbou byl i námět příběhu a mohla z toho být parádně napínavá záležitost, kdyby.... ve snímku nechybělo napětí. Já jsem z toho byl totálně zmatený; čekal jsem tísnivou atmosféru, čekal jsem postupné šponování nervů, ale zjistil jsem, že jsem po většinu stopáže jen čekal. Dost pozdě mi došlo, že vlastně nejde o horor a že se vlastně dívám na drsnější drama. To by ještě bylo v pohodě, mně ale vadilo, že jsem se lehce nudil při delších, hluchých pasážích, a hned po první sklizni jsem marně přemýšlel nad tím, kam zmizelo tělo. No, nevím, za mě měl film sice potenciál, jen se ho nepodařilo využít. / Poučení: K holiči vždy minimálně ve dvou. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama