Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

tom88 

všechny recenze uživatele

Mierne stupidná paródia na tanečné filmy. Wayansovci to pekne roztočili, ale myslím, že to až prehnali. Väčšina vtipov bola trápna, zasmial som sa iba zopár krát, aj to len tak aby sa nepovedalo. Samozrejmosťou je slabý dej, priemerné technické prevedenie a podpriemerní herci. Hudba a zvuk na úrovni. Toť vše. 35% ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Prvý plán bol, že kuknem si nejaký Odpad!. Čuduj sa svete ono to až taká hrôza nebola. Neznášam síce celú hip hop popkultúru no na tomto snímku som sa fakt bavil. Tvorcovia sa dokonca zaobišli bez fekálnych fórov, ktoré zväčša sprevádzajú komédie rovnakého typu. Paródia na všetky hudobné a tanečné filmy. Niesom fanúšik ani ani tohto žánru kinematografie, ale dokázal som rozoznať parodované filmy (High school musical, Step Up...). Zaujímavý a vtipný snímok, ktorému však netreba venovať druhé zhliadnutie. Je málo paródií ktoré som dopozeral do konca, a to už hovorí samo za seba. 3* ()

Reklama

Zajija 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost u které jsem se, ale zasmál. A o to u parodii de, aby to byla blbost ,, v dobrém slova smyslu". Měl bych několik vídek, ale ty rád přehlédnu. Líbilo se mi že i na Stmívání došlo, už sem se bál, že nic nepříde a na konci jsem se dočkal. Místama to bylo sice až moc fekální, jenže sem se opravdu pobavil. Řekl bych, že se to Wayansovím prostě povedlo. Parodie na muzikálové filmy za *** . ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Klasická ujetá komedie přesně ve stylu všech těch scary movie a cokoli dalšího movie, akorát teda i přes prvoplánové a primitivní vtipy je to docela i zábavné. Hlavně tomu asi pomohlo, že tohleto znovu dělali Wayansové, kteří si na parodiích udělali celou svou rodinnou kariéru, takže už se asi díky letitým zkušenostem mohli vyvarovat nějakých úplných trapasů. Není v tom ani stopové množství čehokoli inteligentního, ale i tak to funguje. Navíc když člověk zná nějaký taneční filmy, tak o to víc potěší třeba vtip s rozcvičkou nebo song začínající v jídelně a nebo "tanec z klubu" v závěru filmu. Ještě ke všemu to tu má navíc obzvlášť zábavnou postavu gangstera Meďánka :). Takže jeto hovadina, ale zábavná hovadina :). ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kolik Wayansů je moc Wayansů? Tuhle rodinku fakt miluju, Shawn a Marlon jsou ikonami tohohle žánru a když se sejde celá rodina v jednom filmu, je to teda bizár. Na kultovní parodie to kvalitou nedosahuje a humor sám o sobě je tak na hranici trapnosti, ale pár momentů film jistě měl a cokoliv, co si bere do huby High school musical nebo Stmívání má u mě zelenou. Dalo se. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama