Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem snímek (respektive asi poslední hodinku z něho) viděl v silně podnapilém stavu, když nebyl lepší plán na večer a v omezených podmínkách byl shledán tím nejlepším, co tehdy běželo v televizi. Moc se mi tenkrát (asi 14 dní zpět v čase) líbil. Pobavil jsem se u toho dost. Rozhodně však neberu csfd.cz, tenhle super portál, na lehkou váhu, takže mi bylo blbé napálit sem 5*. Navíc, když je dávám tak zřídka. Rozhodl jsem se zhlédnutí opakovat v nealkoholickém stavu. To se mi úplně nepodařilo, ale přiblížil jsem se tomu, takže třetí projekce není v plánu. Film se mi líbil o poznání méně. Dokonce o tolik méně, že by se dalo vlastně konstatovat, že se mi nelíbil vůbec. S ohledem na to, že nechci vypadat jako nějaký rasista, ba dokonce bych měl nerad spor s negerskou rodinou Wayensových, tak hodnocení trošičku přidám. Navíc Marlona má docela rád, neboť je to zdatný scénárista a v určitém typu filmů i perfektní herec. Jednotlivá zhlédnutí tak nějak zvláště zprůměruji. Pokud nejste feťáci nebo alkoholici, kteří už mají pouze jeden stav, tak silně doporučuji se jako střízlivý na film nedívat. Je to hrozná blbost s jedním až třemi světlými momenty a zbytkem nudy a hnusu. Nejhorší jsou hudební čísla a na nich hlavně ta odporná hudba. ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Ou,rodina Waynsových opět útočí na naše bránice.Po skvělým Scary Movie,hodně drsným,ale úderným Někdo to má rád blond,průměrném,ale celkem vtimném Pidihajzlíkovi je tu Dance flick,který je hned po Scary Movie 2 jejich nejhorším počinem.Nemůžu říct,že bych se u filmu ani jednou nezasmál,to opravdu ne,ale celý film na m působyl hrozně laciným dojmem(občas mi to připomínalo Disaster Movie a podobné sračky).Snad se příště tahle rodinka pro příště polepší.Jinak nad nimi zlomím hůl. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Mierne stupidná paródia na tanečné filmy. Wayansovci to pekne roztočili, ale myslím, že to až prehnali. Väčšina vtipov bola trápna, zasmial som sa iba zopár krát, aj to len tak aby sa nepovedalo. Samozrejmosťou je slabý dej, priemerné technické prevedenie a podpriemerní herci. Hudba a zvuk na úrovni. Toť vše. 35% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie od bratrů Wayansů sází na to, že je tak moc "cool", až se jí to nevyplatí. Tentokrát si bere na mušku především známé taneční filmy, jako například Let´s dance, Nežádej svůj poslední tanec, High School Musical nebo Flashdance. Nezůstanou však ušetřeni ani oskarový Ray (to se povedlo) nebo fenomén Stmívání (to se nepovedlo). Celkově je to až moc přeplácané a zmíněné taneční filmy nenabízejí až tak výraznou látku pro kvalitní parodii, a tak film nezřídka působí chaoticky a často musí mít divák opravdu důkladně "nakoukáno" aby pochopil, co se právě paroduje. A i tak mnohdy nebylo moc zřejmé, jaký film byl parodován. Wayansovi ani tentokrát nikoho moc nešetří a chrlí vtipy kulometnou kadencí, ale ty bohužel většinou cíl, kterým měla být divákova bránice, zasáhnou jen zřídka, protože většina parodovaných filmů je parodována spíše násilnou až místy nesnesitelně trapnou formou. Doslova utrpením jsou pěvecká čísla, která ani moc do daného konceptu nezapadají. Wayansovi jsou naopak silnější v momentech, kdy střílí do vlastních řad a přidávají vtipy, které se nevztahují k parodovaným filmům, ale třeba se týkají celebrit, potažmo jejich hereckých kvalit (Jessica Simpson to se svým filmem Rande měsíce nemilosrdně schytá). Nečekaným trumfem se ukázala být nepříliš známá Shoshana Bush v titulní roli, která dělá co může, aby diváka zaujala a její taneční číslo u tyče je jedním z vrcholů filmu. Téhle parodii však chybí hlavně větší propracovanost gagů, protože většina z nich je naprosto trapná, ale hlavně je to orientované až moc na černošské publikum. Ale právě takové to bratři Wayansovi chtěli mít. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Bratři Wayansové mě prozatím nikdy ničím výrazně nezklamali. Od tohoto snímku jsem nic nečekal a nakonec jsem se poměrně solidně bavil. Několikrát jsem se od srdce zasmál. Prostě při sledování nic neřešte, vypněte mozek a vůbec vám to nepřijde jako úplná debilita. Edit: Pravdou ale je, že druhá projekce tohoto filmu už mě moc nenadchla a tak hodnocení o jednu hvězdu snižuju. Když to totiž srovnám například s filmem Nevyhrožuj či Pár nenormální aktivit, ty byly právě o tu hvězdu lepší. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama