Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem niekoľkým veciam. Napríklad prečo sa film nazvaný Shark Night 3D odohráva prakticky celý za bieleho dňa, alebo prečo krvilačný žralok napadáva svoje ľudské obete v riečnych kanáloch a na jazere. Netuším odkedy žije žralok v sladkých vodách! Skrátka bol som z toho úplne zmagorený aj vydesený, takže niektoré informácie ohľadne tohto "sladkovodného" živočícha som si musel overiť v príslušných encyklopédiách. Noc žraloka 3D je pre divákov, ktori nevideli Čeluste, vlastne sa nedá porovnať ani s Piraňou 3D, svojou kvalitou sa blíži skôr žraločím hororom ako Megelodon. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Will Hayes, Jesse Studenberg | Hudba: Graeme Revell | Produkcia: Chris Briggs, Mike Fleiss, Lynette Howell | Distribúcia: Rogue | Štúdio: Sierra Pictures, Incentive Filmed Entertainment, Silverwood Films, Next Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 20,245,424 $ || ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A vite co? jdete se vsichni bodnout mne se to libilo je to pripad ptakoviny tak ultimatni ze proste nemuzu jit pod 3 hvezdy uznavam ze ty herci sou dost hrozny ale nastesti nedostanou moc velkej prostor a jeden po druhym mizi pod hladinou uplne nejvic ultimatni pak je ta pointa filmu to nebudu prozrazovat to se musi videt kazdopadne jestli to nekdo bral vazne tak se nedivim ze mu to nelibilo tohle je v prvni rade bezmozkovy becko ktery se chvilema snazi tvarit jako acko ale nastesti jenom chvilema rychle to ubehne a marna slava ale Ellis mne opet nezklamal styl tohoto rezisera se mi proste libi a uz se tesim na dalsi kousek tak trochu doufam ze jeste vezme do ruky nezvratnej osud a trochu ho ozivi jo a vzkaz memu oblibenemu uzivateli POciSEMOVi sorry ale tentokrat se tezce neshodneme asi si holt jeste pro takovy ultimatne zabavny odpadni zalezitosti nedorostl jasne ze to byla picovina ale ja mam zabavny picoviny rad tak trochu nadhledu lidi ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabota. Piraňa byla extrémně zábavná s dobrými herci, tohle je extrémně pitomé s nesympatickými herci. Tak asi tolik srovnání. Je zajímavé že od dob prvních dvou dílů Čelistí nikdo nenatočil dobrý žraločí horor. Docela ještě ušel Útok z hlubin anebo Reef. Tím to ale hasne. V Noci žraloka plavou žraloci závratnou rychlostí a skáčou 2 metry do výšky. Film natočený pro mimořádně hloupé lidi. PS: Film musel mít i přes škatulku horor přístupnost 12 let, ani jedno odhalené ňadro v teen hororu? Tomu říkám rarita. ()

Ozo odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době poctivej odpad! Já vim, měl jsem to čekat a vůbec se do toho nepouštět, když já ale ty "rybišky" mám tak rád. Tohle je ale tak neskutečně stupidní film, až si říkám, jestli to nebyl záměr a neměla to být parodie, na což se ale film tváří příliš vážně. Takže fakt nevim. Jestli ale máte chuť na takový scénáristický pecky, jako když černej borec půl dne krvácí z uhryznutý pazoury, načež se zvedne, zapálí oheň, do zbývající pracky vezme oštěp a jde pomstít svoji starou, tak s chutí do toho ;) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)
  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)

Reklama

Reklama