Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (335)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V jedničce připlaval bezzubý, vykastrovaný a po všech stránkách připosraný žralok, s nímž bylo asi tolik zábavy, jako když v Horní Dolní hodinu čekáte na bus. Ve dvojce mu sice někdo narval do držky takové ty plastikové upírské zuby ze stánku na pouti, ale pořád je to stejně zdechlý dement. Papá Statham opět zachraňuje kámíky, fakana a celý svět před megaparybou, jež si při vzpomínce na poslední průser přitáhla na pomoc Krakena a stádo steroidových čolků. No a protože v produkčním týmu seděl génius s vizí nové megafranšízy, má film opět těžko snesitelné dvě hodiny a ucházející technické parametry, byť z té reklamy na dovolenkové destinace vlastně nikdo nic moc nevytřískal. Wheatley, čemu ses to proboha upsal? P.S. Ve filmu je úžasně debilní scéna, kdy Statham plave v několikakilometrové hloubce bez jakéhokoliv skafandru. Škoda, že to nenaučil ty chudáky z ponorky Titan - nějaká imploze by si na ně pak nepřišla! ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jason Statham si podruhé vyšlápl na vládce pravěkých oceánů. A ačkoliv je Meg 2 béčkovější a méně vážný než jednička, není bohužel o moc lepší. Hlavní problém tkví ve snaze narvat tam co nejvíc témat, nápadů, odboček a konin, které nikam nevedou, což má za následek přeplácanost, která je chvílemi až unavující. A obstojné finále zase kazí dětinský humor. I v rámci letních výplachů je druhý Meg přinejlepším průměrný. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade by som pochválil tvorcov, že sa zo začiatku nevydajú smerom kopírovania, až dochádzajú tonery, ale ide skôr o ekothriller s fantasy motívom. To upratovanie ako takej originality, sa začne splachovať do Wécka v druhej polovici filmu, kde si všetci zúčastnení uvedomia, že vlastne ide o Megi a iné potvorky a treba zopakovať úspech jedničky. Takže všetko končí opäť v zábavnom plážovisku a zo Stathama sa stáva právoplatný člen týmu Avengers ( v Expendables už len zrejme konzultuje ). Ešte viac over-the-top detinskej zábavy, len škoda že nie viac dravejšej. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....išlo tam o život (akože), ale mne to bolo jedno.....nudné .....J.S. ako vždy - bol tam....ostatní dosadení dľa súčasného vzorca .............ale hlavne triky - pôsobili nechcene komicky = slabota a to je rok 2023 a film s  veľkým rozpočtom....možno viac peňazí pre "trikárov" a menej pre hercov.....na nudné poobedie v TV ok..... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zábavná kravina, která trošku lezla Číňanům do zadku. Dvojka je už pouze kravina, která svůj čínský původ vůbec nemaskuje. Stathamův prostor se zmenšil na úkor nějakého Jackyho Wu. No kdo bude schválně nakoukávat jeho filmografii opravdu netuším. O příběhu se nemá cenu bavit, kdo čeká gigantické souboje žraloka s chobotnicí bude velmi zklamán. 40% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Na začátku filmu hraje píseň „Under Pressure“ od Queen. (griph)
  • Jason Statham o pokračovaní filmu z roku 2018: „Myslím si, že je to ako čokoľvek v dnešnej dobe – ak niečo zarába peniaze, očividne vznikne chuť zarobiť na tom ešte viac. A ak to nie je dobré, čoskoro to zametú pod koberec – ale tak funguje Hollywood.“ (Arsenal83)
  • V júli 2023 Ben Wheatley uviedol, že sa viedli interné diskusie o potenciálnom treťom filme. Všetko však závisí od komerčného úspechu tohto filmu. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama