Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už zo žralokov dorastených do normálnej dĺžky nejde strach, treba prísť s niečim novým. A preto je tu predsa Megalodon, ktorý hravo zhltne loďku aj s posádkou. Či sa to niekomu vidí hrozivé, to už je iná vec, navyše divák dostane zdarma pribalenú aj kopu filmárskej demencie a nelogičnosti (brokovnica po kúpeli v mori hravo strieľa, po zničení lodnej steny hlavou žraloka (!!!) sa loď nepotopí, ale prevrátená pláva atď), takže u mňa jednoznačne stoka. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si, že TV nova tento "skvost" bude vysílat v pátek večer, tak jsem si řekl, že to zkusím. Samozřejmě že ne za střízliva a předtím než to peklo vypuklo jsem se stavil v hospodě na pár pivek a pojistil to ještě 3 vodkami a šel na to. Měl jsem radši zůstat v hospodě a spít se do němoty, než koukat na toto. Ale je pravda, že jsem se u toho docela hodně nasmál. Jak samotnému žralokovi, který byl směšný a vydával hodně zajímavé zvuky když něco žral, dále špatná kamera, herci, a především ty kecy, které vypouštěli z úst, to trhalo uši, měl jsem chuť vypnout zvuk, ale dalo se to dokoukat do konce, ikdyž nevím, jak by to dopadlo, kdybych nebyl v náladě. Samozřejmě dávám odpad, protože je to vážně něco. ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se tomuto snímku alespoň z malého procenta částečně přijít na chuť - bohužel bez úspěchu. Když už jsem si tak nějak začínal zvykat, tak " malý " žralok byl po smrti a objevil se ten 20ti metrový. V tu chvíli už jsem se začal jen bavit nad blbostí, nebo spíš zoufalostí tvůrců této obludy. Hrůza, ale za snahu dám alespoň jednu hvězdu. Přeci jen jsem viděl horší filmy, které jsem hodnotil odpadem. ()

Marvi1989 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jinak než ***** hodnotit nemůžu. To jsme takhle jednou v pátek chtěli jít s kamarády do hospody, jenže většina ten den neměla peníze, tak jsme to odložily na sobotu. Já, společně s dvěma dalšími šťastlivci, prachy měl a tak jsme šli nejprve nakoupit nějaký alkohol a jídlo a potom šli do bytu jednoho z nich. Chvíly jsme tak chlastali při tomhle filmu a pak jsme dali dva pořádný jointy kvalitního skanku. Na to co následovalo nikdy nezapomenu. Při tom když ve filmu ten obří žralok masakroval posádku nějaký ten velký loď jsme dostali asi čtvrthodinový záchvat smíchu!!! ()

uzzi odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to vtipné, sice s několika pivky v hlavě a pouze s viděnou poslední inferno-částí, ale opravdu tohle nikdo nemohl myslet vážně. Obří žralok polkne člun se třemi lidmi, chlapíka ve skvělé scéně při skoku z lodi přímo do držky atd. Triky připomínající že Ed-wood nebyl zase tak mimo. Tvůrci se asi totálně zdrogovali něčím hooodně silným a vytvořily sračku jak cep. Ale je to fakt sranda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)
  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)
  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama