Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Mrs.Blue odpad!

všechny recenze uživatele

V životě nepochopím, jak tohle může někdo brát s nadhledem, jako oddechovku nebo dokonce zábavnou odbočku. Ne, prostě ne. A co těmhle žraločím Asylum trhákům chybí k dokonalosti? Měli jsme tu už písečné žraloky, mecha žraloka, tuhle dvouhlavou ludru, mega i super žraloka, žraločí svištění vzduchem, takže teď už zbývá jen dinožralok vs. Chuck Norris anebo duhový žralok vs. vesmírná loď a měli bychom snad už vše. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Dá se benzín odpálit ? Tenhle dialog mě snad dostal nejvíc z celýho hororu.. Ze začátku jsem si říkal jo to vypadá na dobrý C jenže pak to šlo z kopce a už mě to nějak odradilo.. Nevím proč ale nějak mi připadlo že žralok ve vodě vypadal jinak než nad vodou.. Zabavil jsem se ale ne na dlouho.. Z původních 4* které jsem chtěl dát dávám lepší 3*.. ()

Reklama

TheRoller 

všechny recenze uživatele

"Je možné benzín odpáliť?" - NIe, to nie je otázka 12 ročného dieťaťa typu "Hoří hovno?", ale jedna z mnoha podobných replík tohto počinu. Nieže by som nevidel aj väčšiu kravinu, ale táto bola tiež kvalitná. Oceňujem ale jeden filmársky ťah - hrudníky viacerých dievčin priťahovali zrak viac ako krv žraloka, hoci aj dvojhlavého, a tak sa dalo vyhnúť veľkej dávke nehereckých výrazov. Práve vďaka veľkej koncentrácii dvojičiek veľkosti 3 až 4 (pri niektorých majiteľkách som sa nedostal ani k ich tváram) sa to dalo prežiť bez väčšej ujmy. Prízemné a tupé, ale je to tak. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Čím víc pruhů, tím víc Adidass, čím víc hlav, tím víc čelistí. Příběh je na tento specifický žánr překvapivě solidní: skupinka školou povinných pobíhá mezi potápějící se lodí, potápějícím se atolem a skákajícím žralokem. Na nikom z nich vám nezáleží, ale sem tam je to i napínavé. Třeba při prohlídce opuštěných chatiček jsem pořád čekala, ze které žralok vybafne. ()

Diego odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu se vlastně dívate na hruď Brooke Hogan, která jde ve stopách svýho otce, která je mladší vylepšenou verzí Joely Richardson:)). Už jen to, že kapitánka lodi je Carmen Electra, triky na úrovni mé první pc hry z devadesatych let a potapejici se ostrov. Není možny, aby o stupidite filmu nevedel sam reziser, kdyz to tocil, podle me existuje jista komunita, ktera ma sebezapreni koukat na porno, ale jsou schopni sponzorovat tyhle softy, aby zakryli svoje uchylny predstavy a v duchu si samy sobe namlouvaj, ze vlastne koukaj jenom na normal horor. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama