Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (336)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V jedničce připlaval bezzubý, vykastrovaný a po všech stránkách připosraný žralok, s nímž bylo asi tolik zábavy, jako když v Horní Dolní hodinu čekáte na bus. Ve dvojce mu sice někdo narval do držky takové ty plastikové upírské zuby ze stánku na pouti, ale pořád je to stejně zdechlý dement. Papá Statham opět zachraňuje kámíky, fakana a celý svět před megaparybou, jež si při vzpomínce na poslední průser přitáhla na pomoc Krakena a stádo steroidových čolků. No a protože v produkčním týmu seděl génius s vizí nové megafranšízy, má film opět těžko snesitelné dvě hodiny a ucházející technické parametry, byť z té reklamy na dovolenkové destinace vlastně nikdo nic moc nevytřískal. Wheatley, čemu ses to proboha upsal? P.S. Ve filmu je úžasně debilní scéna, kdy Statham plave v několikakilometrové hloubce bez jakéhokoliv skafandru. Škoda, že to nenaučil ty chudáky z ponorky Titan - nějaká imploze by si na ně pak nepřišla! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu originální, když napíšu, že mě jednička bavila pro svoji lehkost a blbost. U dvojky se vytratila ta lehkost, takže zbyla už jen ta blbost. Přitom když se skupinka vědátorů vydá zkoumat mořské dno, tak je to ještě v pohodě. Problém nastává, když se vynoří a začnou mezi sebou soupeřit. K tomu se přidají ještěrky, Megové a dokonce i chobotnice. Tenhle film paroduje svého předchůdce a dělá to naprosto otřesně. Tu stupiditu nikdo nemůže myslet vážně. To hloupé přehrávání, scény i situace jsou tak pitomé, že to už není sranda. Já kupříkladu miluju satiru a parodii. Ale nenávidím, když film je hloupější záměrně a to je přesně případ Mega 2. Jakoby půlku filmu točil jeden režisér s vizí vtipně pojatého hororu a po vynoření si to vzal na paškál režisér absurdní hloupé komedie a ujela mu ruka. Z béčka se stalo déčko až to není hezký. (27 %) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hloupé a to tak, že hodně. Naštěstí stále zvláštním způsobem zábavné. Tam, kde byl první Meg i přes svou hloupost, napínavý nebo něco budoval, nyní vrší atrakci za atrakcí. Potápí se tu v ponorkách, chodí se v 6 kilometrové hloubce, v podvodních laboratořích, bojuje se v laboratoři, která vypadá jak ropná stanice a tak to pokračuje, až se dostaneme na exotický ostrov. Žraloci jsou tentokrát 3 a vzhledem k tomu, že si nějaký čínský investor řekl, že to je málo, je zde chobotnice, ryboještěrky, mexický mafián a zvláštní zabijácké komando. To vše zabalené ve slabém vizuálu a okořeněné vtipným černochem (který není vtipný). Meg 2 je neskutečný mišmaš, který se z vrchu hlouposti směje i poslednímu Rychle a zběsile, ale při vypnutí veškerých mozkových závitů, to pořád dokáže zabavit, přestože je Vám úplně jedno, co vše se ve filmu děje. 50% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavnější a akčnější, než jednička, kterou jsem tenkrát dost protrpěl. Velkým plusem, je změna lokalit v průběhu filmu (Hororovější část, v těch hlubinách, byla fajn), Meg tu není jediný nepřítel, Statham si střihne i několik klasických soubojů a přidalo se více na humoru (ale i na trapnosti, místy to bylo hodně hodně blboučký). Závěrečná část, na zábavném ostrově, už byla vyloženě komedie a vůbec mi to nevadilo, naopak. Čekal jsem to o dost horší, absolutně se mi do dvojky nechtělo, takže jsem nakonec příjemně překvapený. Bavil jsem se. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Digi bordel bez zmyslu. Ten film nevie čím chce byť, aký príbeh má rozprávať, aké emócie má podať. Všetko je to rovnako umelé, ako tie žraloky. Wheatley absolútne nezvláda žáner. Snaží sa o dobrodružstvo, ale jeho postavy sú len postavičky prechádzajúce z bodu A do bodu B. A takto stále dokola. Je nám jedno čo sa s nimi stane. Všetko tu je v zásade zle. Humor aj akcia sú pozliepané z iných filmov ale bez niečoho špecifického, čo by to robilo iným. Pozerať sa dve hodiny na nič je v tomto prípade naozaj na zamyslenie. Statham a jeho moralizovanie je skôr smiešne. Jediné pozitívum je Cliff Curtis. Ale jeho charakter je úplne iný ako v jednotke. Takže v zásade strata času, ale keď sa k tomu už jeden dostane, napríklad kvôli Sienne Guillory, tak sa to raz pretrpieť dá. Inak rovnaká blbosť ako jednotka. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Když Jonas (Jason Statham) odlakává megy of ostrova zábavy, má s sebou 3 harpuny. Když dvě využije, tak má na jednom záběru na zádech ještě 2 zbývající. V dalším záběru už má však jenom jednu. (griph)
  • Hlavní natáčení započalo dne 4. února 2022 v Leavesden Studios ve Velké Británii. Dále se točilo v Číně, Hong Kongu a Thajsku. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama