Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (217)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Stále je z toho cítit ta přehlcenost, snaha zalíbit se všem, podojit značku a hlavně, ať rodinky jsou z toho happy. Ale asi to na mě taky na chvilku zapůsobilo. Jeremy je sympoš (možná jsem k němu přistupoval po nedávné jeho nehodě trochu jinak), celkem to zabaví a má to háv Vánoc (což mě mrzí, že jsem si to pouštěl v létě). V rámci Marvel seriálů spokojenost. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. První díl mi moc nesedl, ale konec druhého naznačil zajímavé věci a směr, kterým by se série mohla vydat. A pak se to parádně rozjelo. Akce, hlášky, příběh a skvělá chemie mezi Rennerem a Steinfeld. Ústřední dvojka to táhne nahoru a je radost sledovat jejich "buddy movie" s vánoční atmosférou (o tohle se pokoušel i Falcon a Winter Soldier, ale tam to dojelo na nudnější příběh). Ne všechno šlape, tak jak bych si představoval, přesto si to tvůrci hezky pohlídali a přinesli nám několik parádní scén a výrazné cameo roličky, jenž stály za to. Hodně mi sedla jistá usedlost příběhu a jistá komediálnost, jenž se k tomu dokonale hodila. Žádné zachraňování světa, jen hezký osobní příběh z newyourských ulic, kde hlavní hrdinové dostávají zabrat od jednoho mafiána a dvou holek, které žene pomsta. Trochu mi vadilo, že některé zápletky a momenty vyzní do prázdna, ale ve výsledku to funguje velmi dobře. Jsem spokojený. 8/10 ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veselé Vánoce! Odlehčená pohodová jednohubka, zdárně navazující a doplňující dění u Marvela. Renner je výborný a štafetu s chutí předává nadšené Hailey Steinfeld. Bishopová má na to být v Avengers, tak uvidíme z koho to nakonec do filmů Feige poskládá. Účasti Yeleny a Wilsona potěší a mají sloužit jako vrcholy seriálu. Ten si ale krade luxusní honička New Yorkem s vytuněnými šípy. Už kvůli ní to za vidění stojí. My tady zařvem. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

od Hawkeye sem po pravdě nic moc nečekal,protože mi nikdy jako postava nepřišel extra zajímavý.Nakonec sem byl ale příjemně překvapen a i když tahle série nemá pro MCU nějakou extra přidanou hodnotu a nijak extra ho nerozvíjí,jako celek je to příjemná svátečně laděná oddechovka.Clint je sympaťák,Kate Bishop mi taky nijak nevadila a když se na scéně objeví okouzlující Florence Pugh,krade si scény pro sebe a upřímně doufám,že se bude objevovat častěji,popřípadě nějakým způsobem nahradí Natašu.Jestli tahle série přinesla něco zásadního - možná menší spoiler - tak je to účast Wilsona Fiska a tím pádem náznak toho,že bychom se snad brzy mohli dočkat Daredevila (ve kterého jsem doufal v posledním díle,leč nedočkal sem se)...80% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

S přehledem a hlavně s nadhledem natočený vánoční superhrdinský příběh, kde Zemi nebo vesmíru nehrozí zánik a jde "jen" o jedno zločinné spiknutí a o to, aby se jeden člověk dostal domů na svátky. V Avengers Josse Whedona pro mě byl Hawkeye ten nejméně zajímavý, a mrzelo mě to, protože Jeremy Renner je sympaťák. Bratři Russoovi mu ale v následujících filmech dopřáli řadu příležitostí, které k mé radosti využil, a tenhle seriál z něj definitivně udělal opravdu skvělou postavu. Že je Hailee Steinfield pro jeho příběh stejně důležitá jako on, mi vůbec nevadí, protože i ona je zkrátka trefa do černého. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (79)

  • Během invaze Chitauri, kterou pozorujeme očima malé Kate (Clara Stack), si můžeme všimnout budovy Stark Enterprises s poničeným názvem. Na budově chybí písmeno „R“, ve filmu Avengers (2012) ale odpadl pouze kousek písmene „R“ a celé písmeno „K“. (Kubaaa97)
  • Muzikál „Rogers: The Musical“ byl zahrán a napsán reálnými herci a skladateli z Broadwaye. (jajo161)
  • Clown, Kamzimierz Kazimierczak (Fra Fee), je v komiksech polským žoldákem, který se přestěhoval do USA poté, co byla celá jeho cirkusová rodina zabita během ozbrojeného konfliktu. Tragická nehoda, při níž zemřel jeho kamarád Janek, ho přiměla k zabíjení lidí bez zjevného důvodu a začal se živit jako žoldák. Pracoval pro několik mafiánských bosů, včetně Kingpina či The Owla. (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama